RTX 5070Ti ve 7800x3d HO/GO?

Şimdi atamam sistem yanımda değil çekersem atarım ama seni etiketlerim tam olarak merak ettiğin şey ne?
Hocam kasanın böyle 2 3 fotosunu böyle nası durduğunu merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi atamam sistem yanımda değil çekersem atarım ama seni etiketlerim tam olarak merak ettiğin şey ne?
Sen başka birinemi topladın bu sistemi senin sistem ne

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hayırlı olsun dostum. Sistemi gaming gecesinden mi aldın? Dün müsait değildim bakma fırsatım olmadı çok iyi paraya almışsın. Şuan aynı şekilde özelleştirme yapılınca 4-5 k pahalı oluyor. Calorful anakart muadillerine göre oldukça ucuz bu kafada soru işareti bırakıyor ama bir sorunu yoksa mükemmel. Ben olsam montajsız alıp hava soğutmayı daha kaliteli bir model alırdım. Sistemi kurunca hawli fotolar atıp beni etiketler misin?

• Beğen
Hayırlı olsun dostum. Sistemi gaming gecesinden mi aldın? Dün müsait değildim bakma fırsatım olmadı çok iyi paraya almışsın. Şuan aynı şekilde özelleştirme yapılınca 4-5 k pahalı oluyor. Calorful anakart muadillerine göre oldukça ucuz bu kafada soru işareti bırakıyor ama bir sorunu yoksa mükemmel. Ben olsam montajsız alıp hava soğutmayı daha kaliteli bir model alırdım. Sistemi kurunca hawli fotolar atıp beni etiketler misin?
Evet dün gaming gecesinde aldım. Ekran kartı da tepe model olarak geçiyor her yerde.

Evet dün gaming gecesinde aldım. Ekran kartı da tepe model olarak geçiyor her yerde.
Yok ekran kartını biliyorum çok severim. Ben anakartı söylemiştim. Ne kadar indirime girmişti?

• Beğen
Yok ekran kartını biliyorum çok severim. Ben anakartı söylemiştim. Ne kadar indirime girmişti?
Anakarta da baktım am4'teki colorfuldan daha iyiymiş. Az olan sorunları vs düzelmiş.
Gaming gecesinden önce 84k falandı ben 74'e aldım

Hayırlı olsun sapasağlam kullan güzel sistem

• Beğen
https://www.REFERAL LİNK!eHLVCyRRBI/
Sistem bu. Fiyat gayet iyi ve üstelik kaliteli beyaz parçalar mevcut. Birdaha indirime girceğini düşünmüyorum. Bence alcak olan hiç düşünmesin. Rami patriot viper rgb yapıp alınabilir. Önümüzdeki hafta ciddi zamlar gelebilirmiş pc parçalarına.

• Beğen
Alıntıyı görüntüle
Hayatımda ilk kez sistem aldım. Soğutucudan biraz şüpheliyim özelleştirmeler kötüydü. Normalde fz6 pro vardı. Cooler master 612 black de vardı ama 2,5k istiyor yine hava soğutma değmez diye düşündüm onun yerine 9700x yerine 7800x3d seçtim.
İndirim kovalayıp kasanın altına da 3 fan koymayı düşünüyorum
Ramler 16x1 değil 16x2 karışmasın
H.o kral sistem geldi mi geldiyse ramleri expo 1 modunda kullanabiliyor musun ? Aynı anakart ramlerle 5600 kullanabiliyorum ama 6000mhz olmuyor

• Beğen
https://www.REFERAL LİNK!eHLVCyRRBI/
Sistem bu. Fiyat gayet iyi ve üstelik kaliteli beyaz parçalar mevcut. Birdaha indirime girceğini düşünmüyorum. Bence alcak olan hiç düşünmesin. Rami patriot viper rgb yapıp alınabilir. Önümüzdeki hafta ciddi zamlar gelebilirmiş pc parçalarına.
Önceki hafta olan bir tık daha iyiydi içime daha çok sinmişti
9700x
tuf b650m e wifi
colorful 5070ti siyah kırmızılı ismini unuttum
ram 6400mhz cl32 beyaz rgbli
ssd aynı
kasa cooler master masterbox diye hatırlıyorum
soğutma lianli galahad II trinity performance 76k

İnşallah segotep mu th6 üzmez şüpheliyim biraz. İnternette hiçbir sıcaklık değeri yok bakabileceğim

H.o kral sistem geldi mi geldiyse ramleri expo 1 modunda kullanabiliyor musun ? Aynı anakart ramlerle 5600 kullanabiliyorum ama 6000mhz olmuyor
Daha ödeme onaylandıda gelmedi

BIOS güncelle belki ondandır

Önceki hafta olan bir tık daha iyiydi içime daha çok sinmişti
9700x
tuf b650m e wifi
colorful 5070ti siyah kırmızılı ismini unuttum
ram 6400mhz cl32 beyaz rgbli
ssd aynı
kasa cooler master masterbox diye hatırlıyorum
soğutma lianli galahad II trinity performance 76k

İnşallah segotep mu th6 üzmez şüpheliyim biraz. İnternette hiçbir sıcaklık değeri yok bakabileceğim

Daha ödeme onaylandıda gelmedi

BIOS güncelle belki ondandır
Güncelledim amdnin programından da biostan da denedim olmadı incehesapa yazdım 6000de stabil çalışmaz 5600 öneririz dedi iade ettim

• Beğen
Güncelledim amdnin programından da biostan da denedim olmadı incehesapa yazdım 6000de stabil çalışmaz 5600 öneririz dedi iade ettim
e o zaman niye 6000mhz diye satıyorlar saçmalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,191
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri