18 Yaşındayım dermatologdan randevu alacagım

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
90
Kendim gideceğim reşit oldugum icin sıkıntı olmaz heralde. Sivilce/akne için bu arada.
-vereceği ilacın veya herhangi bir seyin saglık sorunlarına yol actıgını falan gordum dogru mu? o olmasa bile ne gibi zararı olur daha önce doktor kontrolunde ilac kullanan arkadaslar yazabilir mi

Eğer durumun kötüyse roaccutan verir. Onu vermesi için kan tahlili gerekiyor eğer sıkıntı varsa tahlillerinde yazamaz ilacı. O etkiliyor diye bildiğin ilaç bu. Karaciğeri etkiliyor ama kesin çözüm.

Eğer durumun kötüyse roaccutan verir. Onu vermesi için kan tahlili gerekiyor eğer sıkıntı varsa tahlillerinde yazamaz ilacı. O etkiliyor diye bildiğin ilaç bu. Karaciğeri etkiliyor ama kesin çözüm.
hocam zannetmityorum dediginiz ilacı yazacagını. her ilac tahlillimi yoksa tahlilsiz ilaclarda var mı ayrıca tahlilleri orda verebiliyor muyum nasıl işliyor süreç

Yan etkileri illaki oluyor. Kullanan tanıdıklarım var halsizlik vb yapabiliyor. Zaten dozları var onun hafiften başlatıyorlar doktor bilgilendirme yapar

Yan etkileri illaki oluyor. Kullanan tanıdıklarım var halsizlik vb yapabiliyor. Zaten dozları var onun hafiften başlatıyorlar doktor bilgilendirme yapar
hocam hepsi bildiginiz ilac seklinde mi oluyor hic krem seklinde olanlarını yazmıyolar mı

hocam zannetmityorum dediginiz ilacı yazacagını. her ilac tahlillimi yoksa tahlilsiz ilaclarda var mı ayrıca tahlilleri orda verebiliyor muyum nasıl işliyor süreç
Her ilaç için değil ben de çektim sivilceden en sonunda bu ilacı yazdı bana çözdü işimi ama. Bu ilaç dışındakiler dışında istemez diye düşünüyorum tahlil. Özel hastane ise kan tahlilinde saplarlar sana para olarak. Devlette ise isterse tahlil yaptirirsin sonraki güne çıkar bir daha gidersin tahlile baktirmaya. Ama durumun kotu degilse yazacagini dusunmem Krem yazar büyük ihtimal

Her ilaç için değil ben de çektim sivilceden en sonunda bu ilacı yazdı bana çözdü işimi ama. Bu ilaç dışındakiler dışında istemez diye düşünüyorum tahlil. Özel hastane ise kan tahlilinde saplarlar sana para olarak. Devlette ise isterde tahlil yaptirirsin sonraki güne çıkar bir daha gidersin tahlile baktirmaya. Ama durumun kotu degilse yazacagini dusunmem Krem yazar büyük ihtimal
ne kadar sürdü sizinki

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Dert etmeyin ciddi yan etki göstermez kullanacağınız ilaçlar. Akne şiddetinize uygun yüz ve vücut losyonları yazacaktır. Akneler enfekte oluyorsa da antibiyotik başlarlar. Çok nadir ciddi akne atakları için etkili ilaçlar kullanılır onlar için kan tahlili şartı aranıyor. 3dk sürmez işiniz büyük ihtimalle.
Tedavi süresi 3-6ay olur genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayda bir kontrol edilmeli zaten her defasında 1 aylık yazılır ilaçlar.

Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Dert etmeyin ciddi yan etki göstermez kullanacağınız ilaçlar. Akne şiddetinize uygun yüz ve vücut losyonları yazacaktır. Akneler enfekte oluyorsa da antibiyotik başlarlar. Çok nadir ciddi akne atakları için etkili ilaçlar kullanılır onlar için kan tahlili şartı aranıyor. 3dk sürmez işiniz büyük ihtimalle.
Tedavi süresi 3-6ay olur genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayda bir kontrol edilmeli zaten her defasında 1 aylık yazılır ilaçlar.
her ay farklı ilac mi o biraz sıkıntılıyıms.
kısa sürmesi iyiymis gidicem bakıcak yazıcak gönderecek mi hemen

Geri