onun stoğu olmuyodu çoğu zaman varsa dediğiniz gibi yapılabilir2tbliği de piyasa fiyatının altına düşmüş bakılabilir heatsinksiz versiyonundan 500tl den fazla farkı varsa heatsinksiz alın 200-300tlye kaliteli heatsink alırsınız
onun stoğu olmuyodu çoğu zaman varsa dediğiniz gibi yapılabilir2tbliği de piyasa fiyatının altına düşmüş bakılabilir heatsinksiz versiyonundan 500tl den fazla farkı varsa heatsinksiz alın 200-300tlye kaliteli heatsink alırsınız
heatsink modellerinin 2 ve 4tbliği mevcut heatsinksizlerle 300tl fark varmış heatsinkli modeller alınır peşin fiyatına da 4 ay taksit vardı galiba monitörü alırken öyle yapmıştıonun stoğu olmuyodu çoğu zaman varsa dediğiniz gibi yapılabilir
evet, hepsinde peşin fiyata 4 taksit varheatsink modellerinin 2 ve 4tbliği mevcut heatsinksizlerle 300tl fark varmış heatsinkli modeller alınır peşin fiyatına da 4 ay taksit vardı galiba monitörü alırken öyle yapmıştı
hocam fiyat bilgisi ve satın alma için öğrenci bilgilerinizle giriş yapmalısınız
Öğrenci hesabım yok bakamıyorum. 4 TB 990 Pro ne kadar acaba ve taksit var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.Samung eğitim indirimleriyle bir çok ürün indirimde. Biz sadece monitorlere bakmışız, ssd, süpürge, bulaşık makinesi vs piyasanın çok altına satılıyor
![]()
(diğer ürünler için)
Home
www.samsung.com
edit: diğer ssd'lerin ekran görüntüsünü de bıraktım ve daha sağlıklı bir fiyat algısı için en düşük depolama alanlı modelleri seçtim. detay ve yüksek depolama alanı için https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/finder.memory-storage/
çamaşır bulaşık ne kadar kral ben giremiyom sayfaya öğrenci değilimçamaşır makineleri fiyatı uygun bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitörler de çok uygun diğer ürünleri çok kurcalamadım ama genel olarak uygunlar
12300tl faizsiz 4 taksit tüm kartlaraÖğrenci hesabım yok bakamıyorum. 4 TB 990 Pro ne kadar acaba ve taksit var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
bütçeyi biraz daha arttırıp kioxia pro alınarkaşlar sızce bu m2 ssd nasıldır ?
https://www.hepsiburada.com/huawei-...mb-s-6500-mb-s-nvme-m-2-ssd-p-HBCV00007IO2Z6#