🔥İndirim SAMSUNG 990 EVO PLUS 1TB 3200 TL ve DİĞER SSD İNDİRİMLERİ

2tbliği de piyasa fiyatının altına düşmüş bakılabilir heatsinksiz versiyonundan 500tl den fazla farkı varsa heatsinksiz alın 200-300tlye kaliteli heatsink alırsınız
onun stoğu olmuyodu çoğu zaman varsa dediğiniz gibi yapılabilir

onun stoğu olmuyodu çoğu zaman varsa dediğiniz gibi yapılabilir
heatsink modellerinin 2 ve 4tbliği mevcut heatsinksizlerle 300tl fark varmış heatsinkli modeller alınır peşin fiyatına da 4 ay taksit vardı galiba monitörü alırken öyle yapmıştı

heatsink modellerinin 2 ve 4tbliği mevcut heatsinksizlerle 300tl fark varmış heatsinkli modeller alınır peşin fiyatına da 4 ay taksit vardı galiba monitörü alırken öyle yapmıştı
evet, hepsinde peşin fiyata 4 taksit var

7800TL ye geliyor peşin 4 taksit var hepsiburadada falan 13.2k iyi mi monitör

7800TL ye geliyor peşin 4 taksit var hepsiburadada falan 13.2k iyi mi monitör
1753642279457.webp

Görüntülenmiyor hocam

Samung eğitim indirimleriyle bir çok ürün indirimde. Biz sadece monitorlere bakmışız, ssd, süpürge, bulaşık makinesi vs piyasanın çok altına satılıyor

(diğer ürünler için)

edit: diğer ssd'lerin ekran görüntüsünü de bıraktım ve daha sağlıklı bir fiyat algısı için en düşük depolama alanlı modelleri seçtim. detay ve yüksek depolama alanı için https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/finder.memory-storage/
Öğrenci hesabım yok bakamıyorum. 4 TB 990 Pro ne kadar acaba ve taksit var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

çamaşır makineleri fiyatı uygun bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörler de çok uygun diğer ürünleri çok kurcalamadım ama genel olarak uygunlar
çamaşır bulaşık ne kadar kral ben giremiyom sayfaya öğrenci değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,319
Üyeler
187,487
Son üye
abu.
Geri