500-600K Aile Arabası

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
Clio, i20 gibi kucuk arabalar onermeyin, 5 kisilik bir aileyiz aile arabasi olarak kullanilicak. bu fiyata otomatik araba saglikli bulunmadigi icin manuele yoneliyoruz, tipi kotu olmayan az yakan sehir ici kullanima uygun masraf cikarmayan cikardiginda uzmeyen ustasi bulunan araba modellerini onermenizi bekliyodum iyi forumlar

Auris

Clio, i20 gibi kucuk arabalar onermeyin, 5 kisilik bir aileyiz aile arabasi olarak kullanilicak. bu fiyata otomatik araba saglikli bulunmadigi icin manuele yoneliyoruz, tipi kotu olmayan az yakan sehir ici kullanima uygun masraf cikarmayan cikardiginda uzmeyen ustasi bulunan araba modellerini onermenizi bekliyodum iyi forumlar
gecen hafta 522 ye temız egea sattım 1.3 easy, dusunebılırsın sende bu modelı

fluence kronik sanziman problemleri varmis hocam ya, yoksa bu butcede cok duydum onu ona yonelicektik.
Evet fluencenin kuru kavrama edcsi sorunlu. Dayımda da vardı masrafı çok oldu ama manueli alınabilir bagajı büyük gayet geniş araba. 1.5dci motor sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fluence kronik sanziman problemleri varmis hocam ya, yoksa bu butcede cok duydum onu ona yonelicektik.
Otomatik arıyosan ya japon kore arabalarına bakıcan ya da opelin fransızların tork konvertörlülere

Evet fluencenin kuru kavrama edcsi sorunlu. Dayımda da vardı masrafı çok oldu ama manueli alınabilir bagajı büyük gayet geniş araba. 1.5dci motor sorunsuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Otomatik arıyosan ya japon kore arabalarına bakıcan ya da opelin fransızların tork konvertörlülere
hocam otomatikten vaz gectik manuele yonelmis durumdayiz ama herkesin agzindan fakrli birsey cikiyo acayip sinirim bozuldu yaklasik 4 5 arac begendik ama illa birsey buluyorlar "o seni yorar, masraf cikartir, asla almayin onu, sanayiddn cikamazsiniz, bu araba alinmaz"

hocam otomatikten vaz gectik manuele yonelmis durumdayiz ama herkesin agzindan fakrli birsey cikiyo acayip sinirim bozuldu yaklasik 4 5 arac begendik ama illa birsey buluyorlar "o seni yorar, masraf cikartir, asla almayin onu, sanayiddn cikamazsiniz, bu araba alinmaz"
Hocam bende daha geçen ay araç aldım ve 3 aydırda araştırıyordum. Forumlarda da bi çok araba önerdiler ama ben gene de hiç söylenmeyen arabayı aldım. Çünkü kendi ihtiyaçlarımı en iyi ben biliyorum. Zaten 10milyon bandında da araç baksan her arabanın bi kusuru olur diğerine göre. Hangi konudan taviz verebiliceğin önemli. Çok sağlam arabadır ama çok yakar, diğeri çok geniş arabadır ama kronik sorunu çoktur. Bende gidip sarı sitede bütçeme uygun bütün araçlara baktım piyasası az maz demeden. Beğendiğim araçları youtubeda incelemelerini izledim altındaki kullanıcı yorumlarına baktım internetteki şikayetlerine baktım, kullananlara sorular sordum. En sonunda bana neyin en uygun olduğuna karar verdim öyle aldım. Forumda kimse de tavsiye etmemişti halbuki. Genelde herkes kendine göre düşünüp tavsiye veriyo. Aile arabası isteyene piyasacı arabası önerenler var. Genede fikir alışverişi olarak kullan çokta kafa karışıklığını dert etme. Araba alana kadar kaç tane modele karar verip vazgeçicen.

Sen kimseyi dinleme. Aç youtube dan işi bilen adamların videosunu izle kardeş. bu açtığın konu iiçinden çıkılmaz hal almadan önce kaç :) Araba almaya tövbe edersin yoksa.

Bu arada manuele yönelmeniz doğru karar. Ben 2015 öncesi otomatik araçları çok sağlıklı bulmuyorum. Çokta sağlam şanzıman yoktu piyasada. Manuel evet trafikte külfet ama sanayi kaygısı taşımazsın hemde aynı arabanın 2 yaş gencini alırsın

Yine de otomatik kullanmak isterseniz bizde 2008 Jazz var otomatik vites 4 kişilik aileye yetiyor şuanlık. Şanzımanı gerçekten sağlam bir araç. Sorun çıkarsa şanzımanda yapan sadece 3 yer var (yetkili olarak). Ama sorun çıkacağını sanmam temiz düşük km bulursanız. Biraz hassas araçlar yağları Honda'nın önerdiği yağlar olmalı yoksa uzun vadede büyük masraflara yol açar. 5 kişilik bir aileye yeter mi onu bilemem :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri