🔥İndirim 🔥Geforce Now 1 Aylık Paket 1 TL🔥 (sadece yeni hesap)

bu arada internet ortamındaki kişilerle oğlumlu konuşamazsın, ve ''özürlü'' bir hakaret suçu biliyosun de mi ?, ettiğin hakaret ve küfürler kanıt niteliği taşıyor elektronik ortamda.
bizde kardeş değiliz kardeşim diyorsun sen kendi kendine tribe girdin insan gibi konuşmaya çalışırken yazdığım şeye paso gülücük atıyorsun önce kışkırtıp sonra milletle kavga edince hoşuna falan mı gidiyor

GeForce iyi değil.
Birine kardeşim diyince kardeş olmuyorsunuz.
Fakir Türkler oynar, sonuçta oyunu hiç oynayamamaktansa 1060 ile oynamak iyidir. 15 yıllık ekran kartı ile oyun oynamak için ideal çözüm sonuçta 1tl

son günü ne zaman bu kampanyanın

GeForce iyi değil.
Birine kardeşim diyince kardeş olmuyorsunuz.
Fakir Türkler oynar, sonuçta oyunu hiç oynayamamaktansa 1060 ile oynamak iyidir. 15 yıllık ekran kartı ile oyun oynamak için ideal çözüm sonuçta 1tl
Artık GTX 1060 vermiyorlar RTX 2080 veriyorlar diye bilmiyorum.

1000 mbps internetim var kafam rahat oyunları hızlıca indiriyorum şu tarz şeylerle uğraşmıyorum.

Kral geforce now kullanmadığını bu kadar da belli etme :D GNF kütüphanesinde RDR 2 yok.
Evet Allah'a şükür yağ kuyruğuna girer gibi geforce now sırasında beklememe gerek kalmadı, tamamen saçmalık şöyle şeyler. Rdr2 başka hesaptan bağlayabiliyosun

Evet Allah'a şükür yağ kuyruğuna girer gibi geforce now sırasında beklememe gerek kalmadı, tamamen saçmalık şöyle şeyler. Rdr2 başka hesaptan bağlayabiliyosun
Yaa kral dalga mı geçiyorsun insanlara yanlış bilgi verme 3 yıl boyunca geforce now kullandım dediğin olay olmuyor 2 yıl önce zar zor oluyordu onu da 2 yıl önce fixlediler bir şey biliyormuş gibi tavırlara girmen beni fena güldürdü :D

Yaa kral dalga mı geçiyorsun insanlara yanlış bilgi verme 3 yıl boyunca geforce now kullandım dediğin olay olmuyor 2 yıl önce zar zor oluyordu onu da 2 yıl önce fixlediler bir şey biliyormuş gibi tavırlara girmen beni fena güldürdü :D
Tamam gül sen dalga geçiyorum aynen 1060 ile 20 fps oynamaya devam et üzerine 3 saat de alt tarafı bir oyun için bekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yanlış bilgi veriyosam internete git araştır bana söylemene gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Geri