cebinde paran oldugu zaman birgün sende toplarsınBu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız mı?
o işlemciye o soğutucu çok fazla gelir daha fp soğutucu alınabilirAMD Ryzen 7 9800X3D
MSI INSPIRE GeForce RTX 5070 Ti 16GB
Asus ROG Strix X670E-A Gaming
NZXT H9 Flow Dual-Chamber ATX Mid-Tower
Corsair RM White Series RM850, 850 Watt 80 PLUS Gold
ASUS ROG RYUO III 360 ARGB White Edition
G.SKILL Trident Z5 Royal Neol Series 32GB DDR5 6000
Samsung 990 PRO 2TB PCIe Gen4 NVMe M.2
Dell Alienware AW2724HF 27 360 hz
Razer BlackShark V2 Pro Wireless
Razer Huntsman V3 Pro TKL
Razer Viper V3 Pro Lightweight
Razer Gigantus V2 Cloth Gaming Mouse Pad (XXL
Bu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız
Hayatımda İlk kez üst düzey sistem toplamak istiyorum daha iyisi senin olur umarımBu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız mı?
o işlemciye o soğutucu çok fazla gelir daha fp soğutucu alınabilir
Isınma sorunu olmasın diye en iyisini almak istedim 240 mm yeterli olur mu kio işlemciye o soğutucu çok fazla gelir daha fp soğutucu alınabilir
fesat insanlar var, gözün götüme gözün götüme de kardeşim mükemmel ötesi sistemAMD Ryzen 7 9800X3D
Her parçayı aşırı yüksek segment alıyorsun ama 5070ti bence biraz sırıtıyor 5080 daha yakışırAMD Ryzen 7 9800X3D
Bende öyle düşündüm ama bilemedim fiyat farkı fazla performans farkı o kadar etkiler mi ?Her parçayı aşırı yüksek segment alıyorsun ama 5070ti bence biraz sırıtıyor 5080 daha yakışır
Eyvallah bromfesat insanlar var, gözün götüme gözün götüme de kardeşim mükemmel ötesi sistem))
Karşılaştırma videolarını izle karar ver. Sonra kampanya kovalaBende öyle düşündüm ama bilemedim fiyat farkı fazla performans farkı o kadar etkiler mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah brom![]()
Bence paran varsa verebiliyosan gayet iyi, para limitin vs. varsa daha budget urunler tercih edebilirdin. Ama begendim ben
Birkez toplıyım beni uzun süre götürsün kafasındayım bide çok düşük pc lerde geçti hayatım hazır imkan varken en iyisi olsun istedim teşekkürler yinedeBence paran varsa verebiliyosan gayet iyi, para limitin vs. varsa daha budget urunler tercih edebilirdin. Ama begendim ben
Amerikada yaşıyorum aslında alma imkanım var ama sadece oyun oynıyacagım için 5080 çok mu fazla gelir diye düşündüm 5070 ti ile ultrada her oyunu oynatır en azandan videolar da gördüğümKarşılaştırma videolarını izle karar ver. Sonra kampanya kovala
2 haftadır vatan kuponla %20 indirim oluyor
Cuma günleri oluyordu
belki incehesap gaming gecesinde de iyi 5080 güzel fiyata düşer
2k ultra rt max şu an oynatır ama 2-3 sene maxBirkez toplıyım beni uzun süre götürsün kafasındayım bide çok düşük pc lerde geçti hayatım hazır imkan varken en iyisi olsun istedim teşekkürler yinede
Amerikada yaşıyorum aslında alma imkanım var ama sadece oyun oynıyacagım için 5080 çok mu fazla gelir diye düşündüm 5070 ti ile ultrada her oyunu oynatır en azandan videolar da gördüğüm