Bu bileşenlerde şu olsaydı daha iyi olurdu dediğiniz parça var mı ?

Bu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız mı?

Bu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fantezi buildler toplanıyor mu yoksa sadece ıslak rüyalarınız mı?
Hayatımda İlk kez üst düzey sistem toplamak istiyorum daha iyisi senin olur umarım

o işlemciye o soğutucu çok fazla gelir daha fp soğutucu alınabilir

o işlemciye o soğutucu çok fazla gelir daha fp soğutucu alınabilir
Isınma sorunu olmasın diye en iyisini almak istedim 240 mm yeterli olur mu ki

Bence paran varsa verebiliyosan gayet iyi, para limitin vs. varsa daha budget urunler tercih edebilirdin. Ama begendim ben

Her parçayı aşırı yüksek segment alıyorsun ama 5070ti bence biraz sırıtıyor 5080 daha yakışır
Bende öyle düşündüm ama bilemedim fiyat farkı fazla performans farkı o kadar etkiler mi ?

fesat insanlar var, gözün götüme gözün götüme de kardeşim mükemmel ötesi sistem :)))
Eyvallah brom 😀

Bende öyle düşündüm ama bilemedim fiyat farkı fazla performans farkı o kadar etkiler mi ?

Eyvallah brom 😀
Karşılaştırma videolarını izle karar ver. Sonra kampanya kovala
2 haftadır vatan kuponla %20 indirim oluyor

Cuma günleri oluyordu
belki incehesap gaming gecesinde de iyi 5080 güzel fiyata düşer

Bence paran varsa verebiliyosan gayet iyi, para limitin vs. varsa daha budget urunler tercih edebilirdin. Ama begendim ben

Birkez toplıyım beni uzun süre götürsün kafasındayım bide çok düşük pc lerde geçti hayatım hazır imkan varken en iyisi olsun istedim teşekkürler yinede 😊

Karşılaştırma videolarını izle karar ver. Sonra kampanya kovala
2 haftadır vatan kuponla %20 indirim oluyor

Cuma günleri oluyordu
belki incehesap gaming gecesinde de iyi 5080 güzel fiyata düşer
Amerikada yaşıyorum aslında alma imkanım var ama sadece oyun oynıyacagım için 5080 çok mu fazla gelir diye düşündüm 5070 ti ile ultrada her oyunu oynatır en azandan videolar da gördüğüm

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Birkez toplıyım beni uzun süre götürsün kafasındayım bide çok düşük pc lerde geçti hayatım hazır imkan varken en iyisi olsun istedim teşekkürler yinede 😊

Amerikada yaşıyorum aslında alma imkanım var ama sadece oyun oynıyacagım için 5080 çok mu fazla gelir diye düşündüm 5070 ti ile ultrada her oyunu oynatır en azandan videolar da gördüğüm
2k ultra rt max şu an oynatır ama 2-3 sene max

şu sistemin sahibi ben olsaydım, kendimi değiştirirdim sisteme layık bi kullanıcı olabilmek için.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoQQ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,367
Üyeler
183,106
Son üye
78alihan78
Geri