❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 29/7 indirimleri

Klavyenin rengine göre beyaz oluyor işte komple. Aula f75 kullanıyorum. Pudding varken komple beyaz renk kullanıyordum.
Ben RGB, Rainbow hiç sevmiyorum. Bunun yüzünden aklımda KB884L vardı çünkü çok güzel duruyor

1000017393.webp

İste bunun üstünde pudding keycaps olsa hem sade hem şık oluyor. Usenmezsem takip atarım akşam 😄
Ben sadece yazıyı okuyabşlmek istiyorum. O yüzden etrafa ışık değilde sadece tuş ışığı brnim için daha iyi

Yok yok hani bazılarında harfler belirgin değil diye içinde ışık görünmüyoe
evet, o doğru. ama 1000'e çok güzel klavye, iade etmeye değmez. ya da 1200'den satarsınız 200 lira kârınız olur. stok Havit'in sitesinde yok, gelmeyebilir bugün

Hocam 2024 Kasım da aldım hala tıkır tıkır çalışıyor hiçbir problem yaşamadım ben.
iyimiş hocam benimkinin 5 ayda dongle'ı bozuldu hepsiburadadan faturamı almaya çalışıyorum şimdi satıcam sonrada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle garanti kapsamına girmiyormuş :(

iyimiş hocam benimkinin 5 ayda dongle'ı bozuldu hepsiburadadan faturamı almaya çalışıyorum şimdi satıcam sonrada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dongle garanti kapsamına girmiyormuş :(
Dongle'ı çok tak çıkar yaptım başka bilgisayarlarda da kullandığım için ona rağmen bir sorun yaşamadım dediğim gibi şanssızlık olmuş sizinkisi.

Geçen hafta KB884L İyzico ile 600'a kadar düşüyordu bu hafta da bu fiyatlara güzel ürünler düşer inşallah .

Geçen hafta KB884L İyzico ile 600'a kadar düşüyordu bu hafta da bu fiyatlara güzel ürünler düşer inşallah .
ulan parolapara için NFC yapamadım, gitti güzelim klavye

Geçen Kb900L yi 1100'e aldım ben
Manyetik olmasaydı almayacaktım, çok fark etti :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,067
Üyeler
186,133
Son üye
Yorguntroll