Aerocool P500C kasa hakkındaki düşüncelerim

dün geldi kasa hocam kurulumunu yaptım evet öndeki cam çıkmıyor ama çıkmasınada gerek yok gibi zaten. kasayı beğendim ben baya güzel ve fanları da görsellik bakımından tatmin edici
Hayırlı olsun. Ben alt tarafa da temudan üç tane aynı tip fandan aldım ayrı bir hava kattı kasaya. Eğer bütçeni varsa öneririm çok daha şık gözüküyor.

Ekler

• IMG_3872.webp
    IMG_3872.webp
    622.4 KB · Hit: 48
Hayırlı olsun. Ben alt tarafa da temudan üç tane aynı tip fandan aldım ayrı bir hava kattı kasaya. Eğer bütçeni varsa öneririm çok daha şık gözüküyor.
hangisini aldınız ya link atabilirmisiniz bende üste 3 tane alıcam şuanki hali böyle sıvı soğutma yok bende ileride alırsam üste alacağım fanları aşağı takarım artık
1753350988238.webp

hangisini aldınız ya link atabilirmisiniz bende üste 3 tane alıcam şuanki hali böyle sıvı soğutma yok bende ileride alırsam üste alacağım fanları aşağı takarım artık
Alıntıyı görüntüle
Benim aldığım fanlar bu. Linkteki fanlar reverse. Kasanın altına(benim kasada olduğu gibi) takacaksanız reverse alın. Reverse olunca kasanın altına koyduğunuzda içeri hava üflüyor fakat ters olduğu için diğer normal fanlarda olan o kötü görüntüyü size göstermiyor.(yani fanın arkasındaki kötü görüntüden bahsediyorum) Mesela sizin kasanızın yan tarafındaki fanlar reverse. Normalde mesh kasaların önündeki fanların tipi yandan baktığınızda kötü gözükür, reverse olunca bunun önüne geçmiş olursunuz.
Hayırlı olsun.

Benim aldığım fanlar bu. Linkteki fanlar reverse. Kasanın altına(benim kasada olduğu gibi) takacaksanız reverse alın. Reverse olunca kasanın altına koyduğunuzda içeri hava üflüyor fakat ters olduğu için diğer normal fanlarda olan o kötü görüntüyü size göstermiyor.(yani fanın arkasındaki kötü görüntüden bahsediyorum) Mesela sizin kasanızın yan tarafındaki fanlar reverse. Normalde mesh kasaların önündeki fanların tipi yandan baktığınızda kötü gözükür, reverse olunca bunun önüne geçmiş olursunuz.
Hayırlı olsun.
evet reverse olursa daha iyi olur alt tarafa ama önceliği üst tarafa vereyim diyorum daha mantıklı olmazmı? şimdiden 6 tane fan alırsamda ileride sıvı soğutucu alınca o fanlar boşta kalır boş para vermeye değmez gibi
https://www.temu.com/tr/-prism-iv-p...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=n6fw1wsr76&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1753351950246_b1moxylcuu
bunu buldum bende

6 fan almaya gerek yok evet, bu mantıkla reverse alıp üste ters şekilde(egzoz şeklinde) idarelik takarsınız. Sonrasında sıvı soğutucu alınca üste takıp diğer üç fanı aşağıya normal şekilde takarsınız. Bu da bir seçenek

6 fan almaya gerek yok evet, bu mantıkla reverse alıp üste ters şekilde(egzoz şeklinde) idarelik takarsınız. Sonrasında sıvı soğutucu alınca üste takıp diğer üç fanı aşağıya normal şekilde takarsınız. Bu da bir seçenek
evet o da olabilir ama daha yeni aldim aslinda kule tipi soğutucuyu sivi soğutmayı ne zaman alirim bilmiyorum oyle bir durumda var

bu kasa bu kadar güzel miymiş yaa? şuan kasa arayışındayım.

Hocam merhaba biraz zaman geçmiş aradan ama genede sormak istedim, kasa fanları argb ve benim anakartimda argb veya rgb gibi portlar yok. Sizin yaptığınız gibi bende 3 tane ekstra fan alıp kullanmayı düşünüyorum bu kasada fakat yeni alacağım fanların rgbsini ne ile kontrol edebilirim? Kasayla beraber gelen fanlar arkadaki kontrolcüye bağlı diye biliyorum ama diğer alınan 3 fanı nasıl kontrol ederim?

Hocam merhaba biraz zaman geçmiş aradan ama genede sormak istedim, kasa fanları argb ve benim anakartimda argb veya rgb gibi portlar yok. Sizin yaptığınız gibi bende 3 tane ekstra fan alıp kullanmayı düşünüyorum bu kasada fakat yeni alacağım fanların rgbsini ne ile kontrol edebilirim? Kasayla beraber gelen fanlar arkadaki kontrolcüye bağlı diye biliyorum ama diğer alınan 3 fanı nasıl kontrol ederim?
Şu tarz bir ürün alabilirsiniz. Ayrıca 3 pin 5v kabloları birbirine bağlayabilirsiniz, bu sayede bir girişe birden fazla fan bağlayıp tasarruf edebilirsiniz. Ama bu ürün iş görür hem argb girişleri hem de normal fan girişleri var, satadan güç alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,501
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri