Samsung galaxy tab s9 tablet satılıp rog strix g15 rtx 3060 alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
26000
Merhabalar bugün tab s9 tabletimi satıp 3060lı rog strix g15 almayı düşündüm bütçe 25 26k civarında ikinci el alacağım laptopu
ayrıca laptopun ekranı 300hz ve ryzen 7 4800h işlemci 16gb 3200mhz ddr4 ram ve 1,5tb hafızası var sizce nasıl? Laptopu mağaza satıyor ve 3 ayda mağazadan garantisi var

Tablet değilde bir laptop ihtiyacın varsa alınır. Benim şahsen hem laptop hem tablet ihtiyacım olduğu için iki üründe var. İhtiyacını belirle dostum öncelikle bence. Yoksa rog her türlü alınır

Merhabalar bugün tab s9 tabletimi satıp 3060lı rog strix g15 almayı düşündüm bütçe 25 26k civarında ikinci el alacağım laptopu
ayrıca laptopun ekranı 300hz ve ryzen 7 4800h işlemci 16gb 3200mhz ddr4 ram ve 1,5tb hafızası var sizce nasıl? Laptopu mağaza satıyor ve 3 ayda mağazadan garantisi var
26k yi 29k yaparsan

RTX 4050,32gb Ram DDR5, 1tb m2 ssd li laptop veririm.

3050den daha iyi çünkü dlss 3.5 ve SM.

Hiç düşünmeden alınır ben 3050 ti modelini kullanıyorum büyük bir atılım olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafıza galiba yükseltilmiş emin değilim ama yeter bu hafıza istersen sen yukseltirsin 2 tane m2 slotu var. Benimki 512 hiç yetmiyor 1tb ssd ekleyecem yakında o zaman beni tatmin etmiş olur

Ve hocam o laptopun 300hz ryzen 7 4800h versiyonu ile 144hz ryzen 9 5900hx versiyonu var ve ryzen 7 olanın hafızası 1.5 tb ryzen 9 olanın ise 1tb biri 26 biri 25.3 hangisi daha mantıklı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve hocam daha çok cs valorant minecraft gibi oyunlar oynarım rt açık shaderlı modlu minecraft oynamayıda seviyorum

Hocam aktif olarak Ryzen 9 5900HX 144hz 32gb ram 2tb(aldığımda 16/1tb idi upgrade ettim kendim) olanı kullanmaktayım 4 sene oldu alalı cihazı, sıfır almıştım. Kullanım olarak memnunum oldukça iyi 4 senedir sıfırlamadım hiç bana mısın demedi cihaz veya bozulan kırılan bir parçası da olmadı, kaliteli bir cihaz işlemcisi hala oldukça güçlü fakat kendi 144hz ekranı panel kalitesi, renk doğruluğu olarak rezalet. Ben harici monitör ile kullanıyorum type c üzerinden thunderbolt desteği olduğu için 2k monitör bağladım sıkıntısız kullanıyorum. Kendi panelini kullanıp çok zorlamayacağım derseniz 300hz öneririm onun paneli ve kalitesi 144hz panele göre çok daha iyi. Harici monitör ile kullanırım derseniz de 144hz ryzen 9 olanı alın geçin kafanız rahat olsun

Hocam aktif olarak Ryzen 9 5900HX 144hz 32gb ram 2tb(aldığımda 16/1tb idi upgrade ettim kendim) olanı kullanmaktayım 4 sene oldu alalı cihazı, sıfır almıştım. Kullanım olarak memnunum oldukça iyi 4 senedir sıfırlamadım hiç bana mısın demedi cihaz veya bozulan kırılan bir parçası da olmadı, kaliteli bir cihaz işlemcisi hala oldukça güçlü fakat kendi 144hz ekranı panel kalitesi, renk doğruluğu olarak rezalet. Ben harici monitör ile kullanıyorum type c üzerinden thunderbolt desteği olduğu için 2k monitör bağladım sıkıntısız kullanıyorum. Kendi panelini kullanıp çok zorlamayacağım derseniz 300hz öneririm onun paneli ve kalitesi 144hz panele göre çok daha iyi. Harici monitör ile kullanırım derseniz de 144hz ryzen 9 olanı alın geçin kafanız rahat olsun
Peki hocam ryzen 7 4800h ile ryzen 7 6800h arasındaki fps farkı çok mu?

Peki hocam ryzen 7 4800h ile ryzen 7 6800h arasındaki fps farkı çok mu?
Tam konuşamam ama nesil farkı çok aradaki değişiklikler gözle görülür işlem gücü farkı ortaya çıkarır. Olabildiğince yüksek nesil ve seri almaya çalışın. Ram ve depolamayı aldıktan sonra upgrade edersiniz en kötü

Geri