Neler Yeni

Samsung galaxy tab s9 fe+ Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
bugün tablet ararştırırken mediamarktın sitesinde gördüm ve fiyatı diğer sitelerden 1000 tl kadar daha ucuz. incelemelere bakayım dedim ama daha önce alan olmamış öyle görünüyor sitede. sizce üründe herhangi bir sıkıntı var mıdır? indirimli fiyat şeklinde de görünmüyor beni şüphelendirdi.

2 hafta önce kız arkadaşımla vatandan aldık 13k civarıydı indirimdeydi gayet güzel çok büyük yanında kalemiyle geliyor. Ders film için kullanıyor gayet memnun

2 hafta önce kız arkadaşımla vatandan aldık 13k civarıydı indirimdeydi gayet güzel çok büyük yanında kalemiyle geliyor. Ders film için kullanıyor gayet memnun
hocam fe modelini mi aldınız yoksa fe+ mı? bir de rica etsem linkini atabilir misiniz

hocam fe modelini mi aldınız yoksa fe+ mı? bir de rica etsem linkini atabilir misiniz
fe+ modelini aldık mağazadan aldık ama linkini atıyım 13k civarına almıştık 2 hafta önce

fe+ modelini aldık mağazadan aldık ama linkini atıyım 13k civarına almıştık 2 hafta önce
3k fiyat artışı olmuş hangi mağazadan aldınız acaba fiyat aynıysa ben de almayı düşünüyorum

Bende onu bekliyorum 3 4 gün önce mediamarktta büyük indirime girmişti de hemen bitirdiler stoğu
aslında en başta matepad 11.5 s almayı düşünüyordum ama youtubedan atma gibi bazı sıkıntıları var diyorlar öyle bir sorun yoksa bence daha iyi bir fırsat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,847
Üyeler
173,081
Son üye
merttcd
Geri