Çözüldü✓ Sata ssd mi başka bir bilgisayara taksam herşeyim gelirmi

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
yeni bir sistem alıcam ama bu yeni sisteme windows kurup bütün hesaplarıma tek tek giriş yapmakla uğraşmak istemiyor ve giriş yapamazsam diye korkum var benimde aklıma şuanki sata ssd mi yeni bilgisayara 2. ssd olarak takmak geldi bunu yaparsam şifrelerim hesaplarım windowsum herşeyimin geri gelir diye biliyorum ama tam emin değildim ve bu konuyu açarak endişelerimi gidermek istedim arıca son bi sorum daha var bu windowsumdan direk win 11 e geçmem için arada bildirim geliyor tıkla geç gibisinden bu işlemi yapınca yine şifrelerim programlarım ve oyunlarımı win 11 de kaldığı yerden tekrar kullanabilirmiyim

gelir ama driver cakismalari nedeni ile cokme donma sorunlari yasarsin. onemli verileri kurtarip format at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütün hesaplarıma tek tek giriş yapmakla uğraşmak istemiyor ve giriş yapamazsam diye korkum var
donanim degisikliginden dolayi onu her sekilde isteyecek. sifre sifirlama yapip yeni sifreleri kaydet

gelir ama driver cakismalari nedeni ile cokme donma sorunlari yasarsin. onemli verileri kurtarip format at
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

donanim degisikliginden dolayi onu her sekilde isteyecek. sifre sifirlama yapip yeni sifreleri kaydet
teşekkür ederim şifrelerimi kaydedicem o zaman mecbur

Geri