Bu fiyata bu Sistem Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar sahibinden sitesinde gezerken bu sistem karşıma çıktı sıfırmış almayı planlıyorum ama fiyatı iyi mi sizce adam en son 34 bin yaparım diyor idealmi yoksa biraz daha inmeli mi
Şimdiden teşekkürler ❤️‍🔥

Arkadaşlar sahibinden sitesinde gezerken bu sistem karşıma çıktı sıfırmış almayı planlıyorum ama fiyatı iyi mi sizce adam en son 34 bin yaparım diyor idealmi yoksa biraz daha inmeli mi
Aldığında m2 yetmeyecek onu baştan söyliyim m2 masrafın var ramlerde am5 için kaliteli alınmamış iş görsede daha iyisi vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

33 bandına sıfır alacağın sistemlerden daha iyi donanımlar alınabilir

bu sistemin edecegi rakam max 27 çok istiyor 7800xt 16k zaten piyasası kasa psu 3.00 etse anakart,işlemci,ram ,ssd 8k 27.000 eder fiyat

vermezse kendin toplayacan 2.elde fiyatlar daha ucuz bariz pazarlık imkanın var iken bu sisteme o paralar verilmez
Reis Batman'da yaşıyom ve burada 2.el hiçbirşey yokki sıfır almaktan başka şansım yok valla reis varmı tavsiye sistemlerin link

Geri