❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Bence de işlemcide bir kırpma var, 2018 model TV bile her şeyi 4K da rahat açıp kasmazken bu arada kasıyor. Tabi yine de videolarda donma takılma yok sadece arayüzde hızlı dolaşmak falan sıkıntı. 2025 modelde büyük ihtimalle çok daha iyi bir işlemci var da işte pahalı o da, sırf bir işlemci için değmez.
Gözle Görülür Olrak Sadece Yapay Zeka Desteği Gelmiş Gözüküyor Ama Yapay Zeka İçin İşlemci Yenileme Ve Daha Uzun Ömürlü Bir Yazılım Desteği Sağlamış Olabilirler .

Yoksa Kampanya Harici Bu Ürünü Almak Yerine Direkt O Ürünü Alınabilir .

Kampanya Olduğu İçin Şuan Bu Daha Makul Geliyor Olabilir Ama Ağustos Kampanyasında Güncel Versiyonlarda Dahil Edilebilir Bu Ürünler Bu Ay Sonu Listeden Çıkar .

Kampanya İle Aynı Fiyatları Yaplaşabilir Veya Biraz Daha Fazla Olabilir 8K Küsür , Ama İyzico İle Alışveriş Yapmayanlar 7500 TL'ye Yine Alabilir .

Arkadaşlar selamlar digiturk kutu aldım bu tvyi almak istiyorum görüntü kalitesi maçlarda nasildir? Alınır mi

Arkadaşlar selamlar digiturk kutu aldım bu tvyi almak istiyorum görüntü kalitesi maçlarda nasildir? Alınır mi

Bu bir tv değil ama uydu ile maç yayını izlediğimde (20 dakika falan izledim) gözüme bir sorun takılmadı. Ana tv olarak değil de, yatak odası, kendi odan gibi kişisel bir alanda kullanacaksan hiçbir sorun yaşamadan izlersin. Ses bir tiz ama kötü değil. Bu fiyata alınır.

Yazılımsal Olabilir Dediğin Gibi Hocam .

Bu 43 İnç Ve 32 İnç Modellerin 2025 Modelleri Çıktı Pek Fark Yok Ama Onu Kampanyaya Dahil Ederseler Herke İçin İyi Olurdu .

2025 Modelleri .

Modeli inceledim, muhtemelen aynı panel üzerine yazılım geliştirmesi yapıp sundular. Ai geliştirmeleri ve yazılım güncellemesi olayı hoşuma gitti ama bence basit streaming programları kullanılıyor ise bu TV yazılımı yeterli. Iptv gibi işlere girilecekse zaten isterse tizen 15 olsun yine yetersiz ve yavaş çalışan app kaynıyor mağazası. 1500 liralık android box çok daha performanslı ve bol seçenekli olur. Muhtemelen bu model de eğitim indirimine girer, o zaman biraz üzülebilirim.

Bilgisayar için fare ve klavyeyi orta kkullanma amaçlı uygulaması var. QuickBox adında. Ayrıca, Windows için renk profilleri atayan sürücüsü var. Onu da kurun. Bilgisayar üzerinden ayarlara ve diğer özelliklere erişmek için QuickBox harika iş görüyor. Ayarlar açıldığında fare ve klavye monitörü yönetiyor. Bunun için type-c kablosuyla bilgisayara bağlantı yapıp, monitör üzerindeki USB portuna kablosuz klavye fare setinizin dongle'ını bağlamanız yeterli.

Ayrıca, bölünmüş ekran özelliği de güzel olmuş.

monitör için güzel bir renk kalibrasyon listesi bulabilsem, renkleri kalibre edip, daha da güzel bir görüntü elde etmek isterdim.

Bahsettiğim bu değildi. Monitör ayarlarından renk ayarlarını yaparak kalibrasyon yapmaktı. Renk profili eklesem de, monitör renk ayarları yanlışsa, profil işe yaramaz. Zaten samsung kendi profilini sürücüsüne gömmüş. Otomatik olarak renk profillerine ekliyor.
Ben Bilgisayarda Bu Profili Kullanıyorum Gayet Güzel .

Normal Arayüz Profilini Diyorsan Bu Konuda Bir Arkadaş Paylaşmıştı Yanlış Hatırlamıyorsam Bi Göz Gezdirirsen Bulursun .

Bu monitörde oyun oynayan arkadaşlar rahatsız edici bir ghosting sorunu yaşıyor mu?

Televizyon olarak kullanmaya uygun mu bu monitör? Yazliktaki tvde mor lekeler oluşmuş, güneşten mi nedendir bilmiyorum. Bu monitörden alsam bi de ufak next uydu alıcılardan alsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum.

Televizyon olarak kullanmaya uygun mu bu monitör? Yazliktaki tvde mor lekeler oluşmuş, güneşten mi nedendir bilmiyorum. Bu monitörden alsam bi de ufak next uydu alıcılardan alsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum.
Sorunsuz Kullanırsın .

Bu monitörde oyun oynayan arkadaşlar rahatsız edici bir ghosting sorunu yaşıyor mu?
Eski ghosting canavarı monitörden sonra çok iyi geldi bana, bir gölgelenme farketmedim denebilir ama büyük ihtimalle süper de değildir ben fark etmemişimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monitörü oyun amaçlı kullanacak herkes şu konuya baksın ben denedim müthiş iş yapıyor.

Bu mu daha iyi yoksa TCL 43P615 model televizyon mu?
TCL olan elimde mevcut, ondan buna geçmeye değer mi?
Multimedya cihazı olarak kullanıyorum, film izleme, Youtube vs. kullanım amacı sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri