kronik1907
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,165
sorumun cevabını alamadım sizdenSağlam konsol fanboyluğu yapılır bununla, GÜZELLLLLL
sorumun cevabını alamadım sizdenSağlam konsol fanboyluğu yapılır bununla, GÜZELLLLLL
Sana cevap mı verecem gö ö ö tsorumun cevabını alamadım sizden
saygısızlığını ve boş beleş cevapcı biri olduğunu tekrar anlamış oldukSana cevap mı verecem gö ö ö t
Evet onun modeli m532 olanı var diye hatırlıyorum
Mağazada ekran karşılaştırma yapman yapacağın en büyük hata olur. Hepsinin ayarı cartı curtu aynı değil.Ben bundan alacaktım. Mediamarkt mağazada inceledim. Ekran ışığı bana zayıf geldi. Nit düşük bana göre. Sonra LG ultragear monitör aldım.
Hatta resim çekmiştim. Monitörlerdeki beyaz farkından belli oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Kumandası vardı. Ayarlarını da kurcaladım. Benim gözüme hitap etmedi. Hatta yanyana 2 tane lg monitör vardı. Birisinin beyazları sarımtraktı.Mağazada ekran karşılaştırma yapman yapacağın en büyük hata olur. Hepsinin ayarı cartı curtu aynı değil.
amazon 6 taksit yapıyor n11 de 6 taksit fiyatı aynıamazon 8900a cikarmis. fark iadesi alinabiliyormu ordan siparis etsem?
Benimki bugün geldi. Daha kutudan çıkartmadım. Sisteminiz ne? 4k 60 fps sabit mi oynuyorsunuz?5 aya yakındır kullanıyorum odanız karanlıksa rahat ama ışığı içeriye çok alıyorsa odanız öyle 1 metre 2 metre uzaktan yatarak oynayayım gibi bir olayı da yok. tüm panjurları kapatıyorum 2 metre uzaklıktan çok rahat oyun keyfi veriyor.
hocam sadece fc 25 o ekranda oynuyorum 4-60 diğer oyunları 24" fhd 280hz monitördenBenimki bugün geldi. Daha kutudan çıkartmadım. Sisteminiz ne? 4k 60 fps sabit mi oynuyorsunuz?
alıcıya takılıyor uydu kablosu, hdmi ile bağlanıyor eğer soruyu yanlış anlamadıysam. evet dediğiniz gibi