Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung LS43DM702UUXUF 43" 4 MS 60 Hz HDR10 4K UHD VA Akıllı Monitör 7999 TL n11

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
simdi amazondan alacagım 8200 e sonra para iadesi talep edeceğim ahaha n11 de 8000tl diye

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Bay Koçak
32 olanı var diye hatırlıyorum
Evet onun modeli m5

Cihazın sonu700 olan modeli bende var yeni olan bu modelin sonu 702 ile bitiyor gördüğüm kadarıyla 2 farkı var

biri arayüz bi tık değişmiş uygulamalar için ayrı sayfa yapılmış

Diğer farkı ise 700 modelde kumanda beyaz ve type c şarjlı 702 de ise siyah kumanda ve solar şarjlı.

Arayüz ve kumanda farkı verilirmi bilmem.

Ayağı güzel sağlam ama duvara askı aparatı standartın bi tık dışında ekran parlama yapıyor .Tv olmadığı için kurulum ve servis bir monitör muamelesi görüyor yani siz açıp kuruyorsunuz sorun olursa mağzaya siz götürüyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Can
Ben bundan alacaktım. Mediamarkt mağazada inceledim. Ekran ışığı bana zayıf geldi. Nit düşük bana göre. Sonra LG ultragear monitör aldım.

Hatta resim çekmiştim. Monitörlerdeki beyaz farkından belli oluyor.

Alıntıyı görüntüle
Mağazada ekran karşılaştırma yapman yapacağın en büyük hata olur. Hepsinin ayarı cartı curtu aynı değil.

KingDeViL

80+ Bronze
Mağazada ekran karşılaştırma yapman yapacağın en büyük hata olur. Hepsinin ayarı cartı curtu aynı değil.
Kumandası vardı. Ayarlarını da kurcaladım. Benim gözüme hitap etmedi. Hatta yanyana 2 tane lg monitör vardı. Birisinin beyazları sarımtraktı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
amazon 8900a cikarmis. fark iadesi alinabiliyormu ordan siparis etsem?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Osman Kankal
5 aya yakındır kullanıyorum odanız karanlıksa rahat ama ışığı içeriye çok alıyorsa odanız öyle 1 metre 2 metre uzaktan yatarak oynayayım gibi bir olayı da yok. tüm panjurları kapatıyorum 2 metre uzaklıktan çok rahat oyun keyfi veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Can
5 aya yakındır kullanıyorum odanız karanlıksa rahat ama ışığı içeriye çok alıyorsa odanız öyle 1 metre 2 metre uzaktan yatarak oynayayım gibi bir olayı da yok. tüm panjurları kapatıyorum 2 metre uzaklıktan çok rahat oyun keyfi veriyor.
Benimki bugün geldi. Daha kutudan çıkartmadım. Sisteminiz ne? 4k 60 fps sabit mi oynuyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,457
Üyeler
161,056
Son üye
Subihu
Top Bottom