ONVO 50 İNÇ Mİ SAMSUNG M7 MONİTÖRMÜ ?

voxee

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba PS5 de kullanmak için arada da film ve dizi izlemek için onvo 50 inç tv mi alsam yoksa samsung m7 43 inç akıllı monitörmü alsam kararsız kaldım öneriniz nedir

Samsungun 4k 32" olanını kullanıyorum 2.monitör olarak. Genel olarak fiyatına göre iyi. ses seviyesi kötü diyemem ama bass yetersiz bence. Bide 60 hz ama fiyatı göz önüne alınınca güzel derim.
Samsung VA panel - Onvo qled ama marka olarak çok bilgim yok. Samsungun belli standardı var çok kötü gelmez çok iyi de olmasada 10/6 falan ama fiyat olarak iyi.

Samsungun 4k 32" olanını kullanıyorum 2.monitör olarak. Genel olarak fiyatına göre iyi. ses seviyesi kötü diyemem ama bass yetersiz bence. Bide 60 hz ama fiyatı göz önüne alınınca güzel derim.
Samsung VA panel - Onvo qled ama marka olarak çok bilgim yok. Samsungun belli standardı var çok kötü gelmez çok iyi de olmasada 10/6 falan ama fiyat olarak iyi.
bende kararsız kaldım samsung öneriyor çoğu kişi bende tv mi alsam diye kararsızım

Sahsi fikrim TV de 1.samsung 2.lg 3.philips der geçerim. Genellikle giriş seviyeleri kullanmadım orta seviyelerini kullandım. onlardan sonra bir kaç farklı marka denedim de beğenmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri