Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung LS43DM702UUXUF 43" 4 MS 60 Hz HDR10 4K UHD VA Akıllı Monitör 7999 TL n11

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Huzeyfe
Bilgisayara monitor olarak bagladigimizda 4k dizi film izleyebiliyor muyuz ? Yoksa sadece uygulamalari ve 4k uydu alicisiylami izleniyor?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Rootsy

80+
ben de yeni aldım 😀 gelmedi daha

Hayırlı olsun hocam o halde. :)

Bu martta bu fiyata almıştım. Gayet memnunum. Soru varsa yanıtlarım seve seve.

Uydu alıcısı ile denediniz mi hocam hiç?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ufak tefek güncellemeler var. Ben de kullanıyorum salonda uydu alıcı bağlayıp. Bunu ayrıca monitör olarak aldım.

Hocam merhabalar. Bugün LS43DM702UUXUF modelini satın aldım. Televizyon olarak kullanılacağı için de yanında Next Kanky HD Gold Uydu Alıcısı satın aldım. İş görür mü acaba? Ya da siz nasıl kullanıyorsunuz?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Uydu alıcısı ile denediniz mi hocam hiç?
Kendi uydu alıcısı yok, harici uydu alıcısını hdmi ile bağlarsanız da standart bir monitörden farkı olmaz. Ben F1tv pro üzerinden formula 1 takip ediyorum, salondaki televizyonumdan daha iyi bir görüntü elde ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Can
Hocam merhabalar. Az önce LS43DM702UUXUF modelini satın aldım. Televizyon olarak kullanılacağı için de yanında Next Kanky HD Gold Uydu Alıcısı satın aldım. İş görür mü acaba? Ya da siz nasıl kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun. Bende 2 tane var. Birini salonda 4k uydu ile kullanıyorum (next innova 4k). Televizyon gibi.
Diğerini odamda bilgisayara bağlı şekilde monitör olarak kullanıyorum. İş görür. 4k uyduya gerek yok aslında. 4k sadece trt 4k var zaten başka yayın yok. İş görür.

Arda_07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Can
Bilgisayara monitor olarak bagladigimizda 4k dizi film izleyebiliyor muyuz ? Yoksa sadece uygulamalari ve 4k uydu alicisiylami izleniyor?
Bilgiyara bağlarsan 4k 60 fps olarak istediğin içeriği izlersin. Yalnız bilgisayardan tarayıcıdan amazon video falan açarsan 4k oynatmıyor tarayıcı. Yani 4k film dosyasını VLC playerler açıp bu ekranda mis gibi 4k izlersin. Ya da youtube 4k video açıp chrome ile bu ekranda izlersin. HDR destekli videoları izlemen için windowsta bu monitör için hdr ayarını açman lazım.

Bu monitörler özelinde bir sorun var yaşadığım. Smart olarak kendi youtube uygulaması üzerinden 4k veya 2k video açtığımda buffer sorunu oluyor. Videolar takılıyor. 4k izleyemiyorum. Biraz araştırdım wifi harici kablolu bir internet bağlantısı imkanı yok. Benim modem-router baya eski ve çok cihaz bağlı. Sorunun modem-router'den olduğunu düşünüyorum. Yeni bir router aldım. Geldiğinde deneyeceğim. Aynı sorunu yaşayan varsa çözmüş oluruz umarım.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay Koçak
Bilgiyara bağlarsan 4k 60 fps olarak istediğin içeriği izlersin. Yalnız bilgisayardan tarayıcıdan amazon video falan açarsan 4k oynatmıyor tarayıcı. Yani 4k film dosyasını VLC playerler açıp bu ekranda mis gibi 4k izlersin. Ya da youtube 4k video açıp chrome ile bu ekranda izlersin. HDR destekli videoları izlemen için windowsta bu monitör için hdr ayarını açman lazım.

Bu monitörler özelinde bir sorun var yaşadığım. Smart olarak kendi youtube uygulaması üzerinden 4k veya 2k video açtığımda buffer sorunu oluyor. Videolar takılıyor. 4k izleyemiyorum. Biraz araştırdım wifi harici kablolu bir internet bağlantısı imkanı yok. Benim modem-router baya eski ve çok cihaz bağlı. Sorunun modem-router'den olduğunu düşünüyorum. Yeni bir router aldım. Geldiğinde deneyeceğim. Aynı sorunu yaşayan varsa çözmüş oluruz umarım.
Hocam aynı cihazı kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım ama farklısını yaşadım.

Dediğiniz gibi wifi harici internet bağlantısı yok

Aynı cihazı kullanıyorum bir proble çözümü yazayım evde superonline internet kullanıyoruz internette aile koruması açık her siteye girmiyor.
Hatta bu sorunu ilk xbox kullanırken hitman 3 indirmiştim konsol hitman serverlara bağlanmadı çok uğraş sonucu interneti değiştirdim yani telefon internetime bağlayarak sorunu çözdüm aynı sorunu bu monitörde yaşadım.

İlk kurulumda bir veri indiriyor ev internetinden indirmedi.İlk başlarda server olayı aklıma gelmedi sonrasında geldi ve telefon interneti ile ilk kurulumunu yaptım.Ayrıca app uygulamada indirmiyor onuda telefon internetiyle çözdüm sorun monitörde değil benim internette.
Böyle bir sorun yaşayan olursa bu şekilde deneyebilir.

Ayrıca bu indirme ve uygulama güncelleme işlerini telefondan yaptıktan sonra gariptir gigabit superonline internetine wifi ile bağlanınca hiç bir sorun yaşamıyorum.

4k youtube browser hiç donma yok özellik browserı prime videoyu çok kullanıyorum .Bu mini klavyeler var üzerinde touchpad olanlar bir tanede ondan almanızı öneririm browser için çok iyi

İnternet olarak wifi harici bağlantı bence de yok elimde typec ethernet adaptör var deneyip yazarım var mı yok mu

Rootsy

80+
Hayırlı olsun. Bende 2 tane var. Birini salonda 4K uydu ile kullanıyorum (Next Innova 4K). Televizyon gibi.
Diğerini odamda bilgisayara bağlı şekilde monitör olarak kullanıyorum. İş görür. 4K uyduya gerek yok aslında. 4K sadece TRT 4K var zaten, başka yayın yok. İş görür.

Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi; uydu yayını için 4K'ya ihtiyaç duymuyorum. Zaten babam için satın aldım. Next Kanky modeli iş görecektir diye umuyorum. Bazı yorumlarda uydu alıcısına bağlıyken ses vermeme gibi sorunlar okudum ama umarım öyle bir problem yaşatmaz.

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
linkteki urun bitmis, bende d&r dan budum. acaba 2024 model midir? bunu nasil anlariz, bi tuyo va mi?
702 varsa model numarasında 2024 oluyor. Yani sizin linkteki ürün 2024

linkteki urun bitmis, bende d&r dan budum. acaba 2024 model midir? bunu nasil anlariz, bi tuyo va mi?
Bu arada amazonda da bu fiyat. Eğer dr da taksit problemi yaşarsanız amazon peşin fiyatına 6 taksit yapıyor

Top Bottom