Kız Arkadaşımın Kasası Sebepsiz Random Kapanıyor

MOON_VR

80+
Reaksiyon skoru
4
Özellikler :
İşlemci : İntel I5 10600KF
Ram : XLRB 16GB (8X2) 3200MHZ DDR4
Ekran Kartı : ASUS RTX 2060 6GB
Anakart : MSI PRO B460M Anakart
SSD : 500GB M2 KROXİA
Soğutucu : RAMPAGE Kule Tipi Soğutucu
Kasa : Xigmateg ARGB Fanlı 650W PSU Lu kasa

Arkadaşlar kız arkadaşımın sistemi durduk yere sebep yokken kendini kapatıp duruyor neyden kaynaklı olabilir bilginiz var mı?

Parçalar tek tek denendi bi sorunu yok ama birleşince sorun var. Ben kaç kere gittim baktım hiç bir şey olmuyor o oynadığında kapanıyor çok acayip adam mı seçiyo napıyorsa artık.

Direk de kapanmıyor ekranda windows kapatılıyor ekranı çıkıyor öyle kapanıyor.

Driverlar güncel windows son sürüm. 11

Arada da böyle yapıyor.

Güç kaynağı sorunku gibi

Hocam oyun oynarken bi anda mi kapanıyor yada bir işlem yaparken bende yeni aldım pcyi aldığım ilk günlerde bende de yapiyordu duzeldi bi anda
Açılmıyor demiş, psu varsa denemekte fayda var.

Özellikler :

Arkadaşlar kız arkadaşımın sistemi durduk yere sebep yokken kendini kapatıp duruyor neyden kaynaklı olabilir bilginiz var mı?

Parçalar tek tek denendi bi sorunu yok ama birleşince sorun var. Ben kaç kere gittim baktım hiç bir şey olmuyor o oynadığında kapanıyor çok acayip adam mı seçiyo napıyorsa artık.

Arada da böyle yapıyor.
Benim kuzenimin bilgisayarinada buna benzer bi olay gelmişti cok eskiden guc kablosunu çıkartıp güç düğmesine boyle 1 dk filan 20 sn araliklarla bas cek yaptim düzelmişti ozamanlarda bir videoda gördüm deneyin isterseniz

psu sorunu öncelikli gibi baska psu ile test et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kuzenimin bilgisayarinada buna benzer bi olay gelmişti cok eskiden guc kablosunu çıkartıp güç düğmesine boyle 1 dk filan 20 sn araliklarla bas cek yaptim düzelmişti ozamanlarda bir videoda gördüm deneyin isterseniz
bilgisayara bagli uzatma kablosu varsa oda degismeli ayrica gariptir ki fayda oluyor bazen

Hocam oyun oynarken bi anda mi kapanıyor yada bir işlem yaparken bende yeni aldım pcyi aldığım ilk günlerde bende de yapiyordu duzeldi bi anda
Tamamı ile random time bu arada bazen ilk başlangıçta yapıyor bazen ise 2 3 gün sonra tamamı ile pipisinin keyfine

Özellikler :

Arada da böyle yapıyor.
Kapanmaların yaşandığı anda saate dakikaya bakıp not edin, PC açıldıktan sonra Olay Görüntüleyicisinden bir bakın bakalım sorunun yaşandığı saat dakikada hata kodu var mı. Eğer varsa buraya bir atıverin.

Uzay montaj deneyin. Sorun yaşarsanız ilk şüpheli PSU. Eğer sorun yaşamazsanız, start kablosunda ya da kasa da problem var.

Uzay montaj deneyin. Sorun yaşarsanız ilk şüpheli PSU. Eğer sorun yaşamazsanız, start kablosunda ya da kasa da problem var.
Uzay montajda gram sıkıntı yok çalışıyor geri kasaya takıyorum gene çalışıyor ama kasa benden gidince nasıl oluyrsa çalışmıyr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapanmaların yaşandığı anda saate dakikaya bakıp not edin, PC açıldıktan sonra Olay Görüntüleyicisinden bir bakın bakalım sorunun yaşandığı saat dakikada hata kodu var mı. Eğer varsa buraya bir atıverin.
Mantıklı deneyeceğim

Uzay montajda gram sıkıntı yok çalışıyor geri kasaya takıyorum gene çalışıyor ama kasa benden gidince nasıl oluyrsa çalışmıyr
Yeterince test edip kapanmadığına eminsen, start kablosu arızalarıdır ya da kasa bir noktadan şase yapıyordur.

Geri