Chipset driver nedir indirmelimiyim

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Beyler 7500f ten 9800x3d geçtim biosum güncel. Tak çalıştır yaptım direkt. Fps lerim nerdeyse 2 katına çıktı valoda falan gayet tatmin oldum şuan. Fakat birisi chipset driverini falanda kur dedi anlamadım. İşlemcinin driveri mi varmış? Yardımcı olurmusunuz

stabilitesini falan arttiriyo bende pc gelince basta kurmamistim sonra kurdum cokta bisey farkettirmedi yuzde 2 3 cinebench skoru farketti sadece
Hmm anladım sağolun işlemciyi aldıkta dert bitmedi. Tek fanlı kule tipiyle idare ediyorum şuanda🤣 en azından valoda sabit 70 derece bu sıcağa rağmen.

Nedir bu chipset hocam ne işe yarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Anakartın chipsetini amd üretiyor. Ekran kartındaki gibi. Bu chipset sürücüsünün içinde v-cache optimization vb isimli arka planda çalışan uygulamalar vs yüklüyor. Anakartın sürücüsü yani, ekran kartı gibi düşünün. Kısaca gerekli bir şey.

Son düzenleme:
Anakartın chipsetini amd üretiyor. Ekran kartındaki gibi. Bu chipset sürücüsünün içinde v-cache optimization vb isimli arka planda çalışan uygulamalar vs yüklüyor. Anakartın sürücüsü yani, ekran kartı gibi düşünün. Kısaca gerekli bir şey.
İndirdikten ve kurduktan sonra bir şey yapmak gerekiyormu

Geri