Yardım İncehesap güvenilir mi

Güvenilir. Her cuma bu forumda 500'e yakın alışveriş yapıyorlar cuma gününü bekle bu heyecana katıl

aldığın ürün kırık gelebilir dikkat et incehesap sever böyle süpriz yapmayı

17.07.2020 tarihinde İncehesap tarafından dolandırıldım.26 gün boyunca Asus gtx 1660 ekran kartım gelmedi.Sonunda Bayram, kargo kota, depo taşıma derken ürün kargoda kaybolmuş. Nedeni ise Yurtiçi kargo ile gönderilmesi gereken ürün Aras kuryeye verilmiş. Aras kuryeise adıma bir hareketlilik görmediği gibi takip numarası olması gerektiğini söyledi.26 günü hikayesi benim 39 yılımın deneyimi oldu 16 Müşteri temsilcisi görüşmesi 0 geri dönüş 7-8 şirket yalanı ve mükemmel oyalama tekniği.Şimdi deneyim sırası sizde.

17.07.2020 tarihinde İncehesap tarafından dolandırıldım.26 gün boyunca Asus gtx 1660 ekran kartım gelmedi.Sonunda Bayram, kargo kota, depo taşıma derken ürün kargoda kaybolmuş. Nedeni ise Yurtiçi kargo ile gönderilmesi gereken ürün Aras kuryeye verilmiş. Aras kuryeise adıma bir hareketlilik görmediği gibi takip numarası olması gerektiğini söyledi.26 günü hikayesi benim 39 yılımın deneyimi oldu 16 Müşteri temsilcisi görüşmesi 0 geri dönüş 7-8 şirket yalanı ve mükemmel oyalama tekniği.Şimdi deneyim sırası sizde.

evet her cuma 500 kişi gamıng geccesinden ürün alıyor ve yollamamalarına rağmen her hafta alıyorla.

Bi kaç alışverişim oldu hiçbir sorun ile karşılamadım.

İyi akşamlar İncehesap güvenilir mi?
2 hazır sistem, 2 kulaklık, 1 kulaklık sehpası satın aldım. Sorun sıkıntı olmadan vaat edilen sürelerde kazasız belasız teslim aldım, kullanıyorum. Güvenilir.

Bende bu olaydan önce 3 iş gününde 7 ürün aldım farklı zamanlarda ben burada başıma gelen olaya dikkat çektim.Alacak arkadaş Şikayet var dan bir ön izleme yapabilir, ki ben son 3 4 ayda böyle şikayetler olduğunu fark etmeden bir hatada bulunup sipariş verdim. 3 aydır ürünü gelmeyen arkadaşlar var.

Geri