Yardım İncehesap güvenilir mi

Orion 2690 sistem aldım ve almaz olaydım dedim. Ekran kartı bozuk geldi yolladım yine bozuğunu yolladılar. Daha ona sinirim geçmeden 2-3 aylık bilgisayarda ssd çöktü. Bilgisayarın 1 ayda gelmiş olması ve garanti süresinin uzunluğunu anlatmıyorum bile. Şuan ne olacak bilmiyorum. Müşteri yetkilileri çok umursamıyor. Sizi durumdan haberdar ederim ama sipariş verirken söylediklerimi dikkate alın.

Ekler

• A42A9524-FAA3-4B84-BCF6-268690FB8A99.jpeg
    A42A9524-FAA3-4B84-BCF6-268690FB8A99.jpeg
    230.7 KB · Hit: 77
  • 29D7584A-D840-4C2A-96DA-C7C2C14D9B45.jpeg
    29D7584A-D840-4C2A-96DA-C7C2C14D9B45.jpeg
    156.9 KB · Hit: 73
evet güvenilir

İncehesap güvenilirdir ancak alışveriş yapmanızı önermem kusurlu ürün gönderimi çok oluyor İncehesap'dan ürün almıştım önceden kusurlu ürün gönderdiler ardından ürünü geri yolladım paramıda geri aldım tabi bu sorunu yaşayan sadece ben değilim birçok insan sorun yaşıyor bu siteyle.

İyi akşamlar İncehesap güvenilir mi?
Ben 2 kere İncehesaptan alışveriş yaptım. 1.si Steelseries Rival 110 ve QCK Mediumdu. 2.si ise Msi Vigor GK30'du ikisi de 2 iş gününde geldi. fakat sistemlerde son zamanlarda şikayet var incehesaptan. Sistem almanı tavsiye etmem.

17.07.2020 tarihinde İncehesap tarafından dolandırıldım.26 gün boyunca Asus gtx 1660 ekran kartım gelmedi.Sonunda Bayram, kargo kota, depo taşıma derken ürün kargoda kaybolmuş. Nedeni ise Yurtiçi kargo ile gönderilmesi gereken ürün Aras kuryeye verilmiş. Aras kuryeise adıma bir hareketlilik görmediği gibi takip numarası olması gerektiğini söyledi.26 günü hikayesi benim 39 yılımın deneyimi oldu 16 Müşteri temsilcisi görüşmesi 0 geri dönüş 7-8 şirket yalanı ve mükemmel oyalama tekniği.Şimdi deneyim sırası sizde.
Resmi olarak sorunu çözün.

Resmiyet zaten oldu.Sorun o değil sen ben gibiler ve 3. kişiler 70'lerdeki gibi dilekçe verip oturur ve susarsa başkaları daha büyük sıkıntılar yaşayacak.Bu durumları yaşayan en az 10 kişi daha şikayet yorumu yazsa ben en azından şirketin büyük bir çıkmazda olduğunu anlar başka yollara başvururdum.Şimdi bir pc mağazası olmayan Trendyoldan memleketin Sivas'ın daki anlaşmalı emekci esnaf arkadaş bana kule tarzı soğutucuyu 2. gün yolladı.Şimdi ben bu adamı anlından öper üstüne de bedava olan kargo masrafı varsa öderim. Öte yandan Matematik 3 yanlışta 1 doğruyu telafi ederken milletimiz 9 doğruda 1 yanlışı silebiliyor çok yazık bir durum.9 kişi keyifli diye 1 kişinin yaşadığı bu absurd durum ne olacak ki bu E ticaret üzerine tez yazılacak bir durum olayı tam anlatmadım.

İyi akşamlar İncehesap güvenilir mi?
İnceHesap güvenilir lakin ben alışveriş yapılmasını doğru bulmuyorum. Monitör ve hazır sistem dışında her şeyi alabilirsin oradan gerçi monitörü de alırsın da hazır sisteme yaklaşma bile.

Geri