Liquid freezer 3 kasama sığar mı?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
280mm çoğu kasaya sığmıyor ekstradan kalın Arctic sıvı soğutmalar, bu da ufak bir kasa hiç sanmıyorum sığacağını.

280mm çoğu kasaya sığmıyor ekstradan kalın Arctic sıvı soğutmalar, bu da ufak bir kasa hiç sanmıyorum sığacağını.
Kasam 280mm destekliyor olarak gözüküyor ama. Galahad 2 lcd 280mm var alternatif olarak onu mı alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Destekleyici soğutma ön 240mm üst 240mm/280mm diyor destekliyor gözüküyor yani hocam.
Onu biliyorumda bu liquid freezerler sığarmı onu merak ediyorum

Kasam 280mm destekliyor olarak gözüküyor ama. Galahad 2 lcd 280mm var alternatif olarak onu mı alayım

Onu biliyorumda bu liquid freezerler sığarmı onu merak ediyorum
Kasa ölçüleri ve soğutucu ölçülerine bakmak lazım hocam.

Bende NZXT H7 Flow 2022 var 23CM derinliğe sahip ona bile 280 olan sığmıyor, bu kasa 20CM derinliğe sahip hiç sanmam sığacağını mucize olur.
Galahad 2 lcd sığar mı peki 280mm olan versiyon o daha küçük buna göre

Bende NZXT H7 Flow 2022 var 23CM derinliğe sahip ona bile 280 olan sığmıyor, bu kasa 20CM derinliğe sahip hiç sanmam sığacağını

Kasa boyutu 36.8 x 20 x 46 cm galahad 2 lcd 280mm boyutu 32 x 14 x 3 olarak gözüküyor. Destekler yüksek ihtimal.

Kasa boyutu 36.8 x 20 x 46 cm galahad 2 lcd 280mm boyutu 32 x 14 x 3 olarak gözüküyor. Destekler yüksek ihtimal.
Ozaman fazla sorgulamaya gerek yok yinede ölçerim üst kısmın derinliğini vb. 20cm ise kenarlarda filtre harici çıkıntı var 16cm falandır galahad 2 yi ucu ucuna kurtarır gibi

O da normalden kalın bir model ama Arctic kadar değil galiba. Açıkçası böyle kasalara üst seviye sistem toplamak mantıksız olur.

Ozaman fazla sorgulamaya gerek yok yinede ölçerim üst kısmın derinliğini vb. 20cm ise kenarlarda filtre harici çıkıntı var 16cm falandır galahad 2 yi ucu ucuna kurtarır gibi
Aynen hocam siz yine kendiniz bi ölçün garanti olsun boşuna para vermiş olmayın. Ben de yazan ölçüleri söylüyorum yanlış yönlendirmiş olmayayım. Siz ölçün ona göre sipariş edersiniz. Hayırlı olsun şimdiden hocam.

Geri