chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
eayım çalışmaya başladım yavaş yavaş kitapları alıyorum sizce coğrafyada çalışmaya gerek varmı sadece 6 soru için 40 günlük kamp+harita konularına vs bakmalımıyım
Matta 2 net fazla yap o 6 soruya bedel olur hocam.eayım çalışmaya başladım yavaş yavaş kitapları alıyorum sizce coğrafyada çalışmaya gerek varmı sadece 6 soru için 40 günlük kamp+harita konularına vs bakmalımıyım
Hedefine bağlı, derece istiyorsan bakman lazım hedef düşükse yüzeysel bakılabilir ama hiç bakmamak saçma olur.eayım çalışmaya başladım yavaş yavaş kitapları alıyorum sizce coğrafyada çalışmaya gerek varmı sadece 6 soru için 40 günlük kamp+harita konularına vs bakmalımıyım
40-50k bandı kafi benim içinHedefine bağlı, derece istiyorsan bakman lazım hedef düşükse yüzeysel bakılabilir ama hiç bakmamak saçma olur.
matta kötüyün biraz 10-15 net bandındayım özel hocayla beraber ilerliyorum temel eksiğim fazla olduğu için sosyal ve türkçede soru kaçırmayalım diyor kararsızım halaMatta 2 net fazla yap o 6 soruya bedel olur hocam.
çalışması sorun değil hocam çok fazla sosyal hayatı olan biri değilim zaten ama 6 soru için 40 günlük kamp bana mantıksız geldi onun yerine haftada 1 saat baksam bile 2-3 net yapabilirim gibi geliyor sadece ekstra 3 net için kamp izlemeye değermi diye soruyorumAğabeyciğim fark yaratmadan sınavda başarılı olamazsın. Alt tarafı bir sene ders çalışacaksın. Birazcık sosyal hayatından kısarsın çalışırsın bir şey olmaz.
teşekkürler hocam harita kampına başladım çok fazla harita sorusu çıkıyor diye 40 günlüı olanı izlemeyeceğim dedimiz gibi yapacağımÖncelik olarak nüfus, iklim ve Dünya hareketleri tarzı konulara bak. Çoğunlukla oradan çıkıyor. Gerisini branş denemesi alıp onları çözerek yanlış yaptıklarını veya bilmediklerinin kısa kısa anlatımlarımı izleyerek kapatabilirsin. Coğrafya'nın Kodları izlemek idealdir.
Aslında matı şöyle sene sonuna doğru 30 civarına yaklaştırsanız hatta 35 yapsanız sosyal çözmenize bile gerek kalmaz. Tabii bu çok zor onun farkındayım ama her türlü mat kurtarıyor. Tyt ayt matta iyi yaptın mı tamam zaten. Birde 80 soru olcak çok önemli.40-50k bandı kafi benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
matta kötüyün biraz 10-15 net bandındayım özel hocayla beraber ilerliyorum temel eksiğim fazla olduğu için sosyal ve türkçede soru kaçırmayalım diyor kararsızım hala
O zaman en mantıklısı kalan zamanda ne kadar izleyebilirsen izle yoluyla olması gerekiyor.çalışması sorun değil hocam çok fazla sosyal hayatı olan biri değilim zaten ama 6 soru için 40 günlük kamp bana mantıksız geldi onun yerine haftada 1 saat baksam bile 2-3 net yapabilirim gibi geliyor sadece ekstra 3 net için kamp izlemeye değermi diye soruyorum
bırakın 30u 18-20 yapsam bile bana çok yetecek ama sadece problem yapabiliyorumAslında matı şöyle sene sonuna doğru 30 civarına yaklaştırsanız hatta 35 yapsanız sosyal çözmenize bile gerek kalmaz. Tabii bu çok zor onun farkındayım ama her türlü mat kurtarıyor. Tyt ayt matta iyi yaptın mı tamam zaten. Birde 80 soru olcak çok önemli.