Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bence gereksiz hocam 20 bin tl ye ekran kartı nedir millet asgari ücret mi bassın buna. Ülke ekonomik olarak evet kötü ancak firmalar da bunu fırsat bilip kafasına göre zam yapıyor. Mesela vatan dün 21400 olan tuf 9060xt yi bugün 25000 yapmış bunun neresi mantıklı? Veya dün 21700 olan nitro+ 9060xt bugün 23700
İyi de zaten min 16.500 olmalı 16gb rx9060xt biraz iyisini istersen çıkıyor.

İyi de zaten min 16.500 olmalı 16gb rx9060xt biraz iyisini istersen çıkıyor.
Dediğiniz gibi olmalı zaten hocam pulse fiyatı 20 bin olmamalı mesela şu an min 19 bin tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan zaten piyasanın çok daha üstünde fiyatları olan bi firma. İndirim falan olmadıkça alan olmuyor. Sadece piyasayı bilmeyen insanlar, vatana güvenip alıyorlar. Onun dışında az çok araştıran biri almaz. Msrp’de veya onun %10 daha fazlasına sattanlar olduğu sürece ben bi sorun görmüyorum.
Teknolojik urun satan daha buyuk perakendeci firmalar lazım tekelleşmeye gitmemesi lazım normalde mediamarkt çok daha uygun satıyordu ama dün bursa nilpark mediamarkt a gittim sadece 3 tane ekran kartı var devasa AVM de

Dediğiniz gibi olmalı zaten hocam pulse fiyatı 20 bin olmamalı mesela şu an min 19 bin tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknolojik urun satan daha buyuk perakendeci firmalar lazım tekelleşmeye gitmemesi lazım normalde mediamarkt çok daha uygun satıyordu ama dün bursa nilpark mediamarkt a gittim sadece 3 tane ekran kartı var devasa AVM de
Ya aslında tüketici bilse almasa hallolacak. Ama 2.el fiyatlarıda artıyor bu durum yüzünden.

Ya aslında tüketici bilse almasa hallolacak. Ama 2.el fiyatlarıda artıyor bu durum yüzünden.
tüketicinin almaması da artık imkansız derecede çünkü çıkan oyunlar yenilenen sistemler vs her şey güncelleme istiyor mecburen para verip alınıyor

Geri