Yardım Bufferbloatı Nasıl Çözerim Çok İyi Bilen Biri Var Mı?

Hocam kaliteli modem fiytlarını vs. hiç bilmiyorum. Fiyatlar ne olur ne biter. Siz orta bütçeli çok pahalı olmayan 3-3,5k yı geçmeyen bir modem önerebilir misiniz?
Bunu öneririm, bir arkadaşım kullanıyor çok memnun.

Bunu öneririm, bir arkadaşım kullanıyor çok memnun.
sqm var mı hocam? Tam bu muydu bilmiyorumda şu bufferbloatı çözen oyunlarda kastirmicak yazılım. Birde bunda kurulu mu geliyor?

sqm var mı hocam? Tam bu muydu bilmiyorumda şu bufferbloatı çözen oyunlarda kastirmicak yazılım. Birde bunda kurulu mu geliyor?
sqm yok ama bufferbloat sorununu azaltacak şeylere sahip, biraz daha güçlü olsun ve wifi6 olsun derseniz bu da var.

sqm yok ama bufferbloat sorununu azaltacak şeylere sahip, biraz daha güçlü olsun ve wifi6 olsun derseniz bu da var.
Hocam şu sorunu kökenden çözücek olsunda belki birazcık daha çıkabiliriz fiyat olarak.

Hocam şu sorunu kökenden çözücek olsunda belki birazcık daha çıkabiliriz fiyat olarak.
Kökünden çözebilir, çözemeyedebilir. Openwrt destekleyen DSL modem olmadığına göre tek seçenek Keenetic. Hooper yada KN-2112 bütçenize uygun en mantıklı seçenekler

Sqm var kendi özel algoritmaları var. Keenetic senin ilacın al bufferbloat ayarı yap A alırsın.
Kökünden çözebilir, çözemeyedebilir. Openwrt destekleyen DSL modem olmadığına göre tek seçenek Keenetic. Hooper yada KN-2112 bütçenize uygun en mantıklı seçenekler
Çok teşekkürler hocam. Bakalım duruma göre yaparız bir şeyler. Şuan bunla idare etcez mecbur. Okullar baslicak fırsatım olmucak zaten kullanmaya.

Geri