🔥İndirim 🔥2 metre Spigen Type-C to Type-C 199 TL

roanthe

80+
Reaksiyon skoru
96
Spigen USB-C to USB-C 2 Metre Kablo 60W Güç / PPS 2.0 Super Hızlı Şarj / 480 Mbps Data Aktarım Hızı Type-C Ekstra Dayanıklı White - ACA08719
Ürün altı kuponla 199 TL

Ekler

• Screenshot_2025-08-02-14-32-24-061_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-08-02-14-32-24-061_com.pozitron.hepsiburada.webp
    100.2 KB · Hit: 467
Son düzenleme:
1 Ay oldu olmadı 150liradan aldim esential giris diye almadi millet fena degil kullanıyorum
Şuan 1 metre olanı 149 TL ye düşüyor normal fiyatı 199 kuponla 149 oluyor ama 2 metrelik halini 249 TL altı hiç görmedim 199 TL baya iyi fiyat 2 metresi için

1 Ay oldu olmadı 150liradan aldim esential giris diye almadi millet fena degil kullanıyorum
amazonda baseus örgü kablolar 200tl'lere falan geliyor prime kodlarıyla o yüzden baseus çok daha mantıklı oluyor. en azından 60w falanda değil.

baseus mesela bunun yanına bi paket bisküvi-çikolata ekleyin 300tl'ye tamamlayın prime 100 kodunu kullanmadıysanız 200tl'ye gelir yanında bisküvi-çikolatada yersiniz. örgü+100w avantajı var. görünüş olarakta çok daha iyi duruyor bence.

Son düzenleme:
amazonda baseus örgü kablolar 200tl'lere falan geliyor prime kodlarıyla o yüzden baseus çok daha mantıklı oluyor. en azından 60w falanda değil.
Ben telefonu hizlı sarjda bile kullanmak istemiyorum kaldi ki s24 fe var alabilse 60 anca alacak 100 e gerek yok 😅 spingen olsun bizim olsun kafasindayim

Ben telefonu hizlı sarjda bile kullanmak istemiyorum kaldi ki s24 fe var alabilse 60 anca alacak 100 e gerek yok 😅 spingen olsun bizim olsun kafasindayim
geleceğe yönelik hocam. sonuçta aynı fiyat. yarın öbürgün laptop alırsın 60 üstü çekersin. kablo kalitesi zaten karşılaştırılacak bir seviyede bile değil.

geleceğe yönelik hocam. sonuçta aynı fiyat. yarın öbürgün laptop alırsın 60 üstü çekersin. kablo kalitesi zaten karşılaştırılacak bir seviyede bile değil.
Laptop da var kanki de bilmiyorum ben zaten suan pismanim elimde 7800 xt li kasa 4060 lı laptop 3060 lı kasa var .7800xt olan bembeyaz . Elimde olsa satacagim yani teknoloji iyi bisey de kullanmadıktan sonra duruyor boş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baseus daha mi iyi kablo kaloltesi olarak. Ben hic almadim bilmiyorum.hep spingen aliyorum örgü olandan var 2 tane 2 tane de esential.

Baseus daha mi iyi kablo kaloltesi olarak. Ben hic almadim bilmiyorum.hep spingen aliyorum örgü olandan var 2 tane 2 tane de esential.
essential olanlardan daha iyi, diğerleri ile aynıdır pek fark olmaz.

1 metrelik modeli de kuponla 150 liraya geliyor.
Link

Bununla birlikte kullanılabilecek hızlı şarja uygun type c çıkışlı adaptör önerebilir misiniz ? S21fe ile kullanılacak hızlı şarj için

Geri