YasinDereci
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Şimdi yaptığın iki ayarı eski haline getir ve pcyi tekrar aç sonra sistem bilgisi kısmına gir ve ss atBios dan os type ı Windows UEFI mode a aldım
CSM yide Enabled yaptım
Bunları cs2 faceit girebilmek için yaptım ama pc açılmıyor hata veriyor nasıl düzeltebilirim.
Ever armi nerde armi sen de lazımsın çözülmesi içinŞimdi yaptığın iki ayarı eski haline getir ve pcyi tekrar aç sonra sistem bilgisi kısmına gir ve ss at
çözeriz beeEver armi nerde armi sen de lazımsın çözülmesi için![]()
çözerizzz
Şimdi yaptığın iki ayarı eski haline getir ve pcyi tekrar aç sonra sistem bilgisi kısmına gir ve ss at
Normale çektiğimde açılıyor onda sıkıntı yok ama faceit girmek istiyorum onun için açmam gerekiyorŞimdi yaptığın iki ayarı eski haline getir ve pcyi tekrar aç sonra sistem bilgisi kısmına gir ve ss at
OS Type nedir bilmiyorum daha once duydum ama benim bioslarda hic yoktu fakat CSM'yi kapatman gerek ilk once onu soyliyim faceit ile alakasi yok ve bildigim kadariyla csm ile uefi birbirinin tersi biri eski nesil ve uefi desteklemeyen sistem ve donanimlar icin digeride aslinda uzun yillardir bizle olan uefi yeni nesil sistem ve donanimlar icinBios dan os type ı Windows UEFI mode a aldım
CSM yide Enabled yaptım
Bunları cs2 faceit girebilmek için yaptım ama pc açılmıyor hata veriyor nasıl düzeltebilirim.
Normale al ki yardım edebileyim geri açacaksın zaten sadece dediğimi yap faceite girmek için valoranta girmek için gerekli bende biliyorumNormale çektiğimde açılıyor onda sıkıntı yok ama faceit girmek istiyorum onun için açmam gerekiyor
Bios demedim ki ayarları eski haline getir windowsu aç