Çözüldü✓ Secure Boot ayarlarını değiştirdim Pc açılmıyor

Reaksiyon skoru
56
Bios dan os type ı Windows UEFI mode a aldım
CSM yide Enabled yaptım
Bunları cs2 faceit girebilmek için yaptım ama pc açılmıyor hata veriyor nasıl düzeltebilirim.

Ekler

• IMG20250802131208.webp
    IMG20250802131208.webp
    268.2 KB · Hit: 36
CSM yide Enabled yaptım
Bunları cs2 faceit girebilmek için yaptım ama pc açılmıyor hata veriyor nasıl düzeltebilirim.
Şimdi yaptığın iki ayarı eski haline getir ve pcyi tekrar aç sonra sistem bilgisi kısmına gir ve ss at

Bios demedim ki ayarları eski haline getir windowsu aç

CSM yide Enabled yaptım
OS Type nedir bilmiyorum daha once duydum ama benim bioslarda hic yoktu fakat CSM'yi kapatman gerek ilk once onu soyliyim faceit ile alakasi yok ve bildigim kadariyla csm ile uefi birbirinin tersi biri eski nesil ve uefi desteklemeyen sistem ve donanimlar icin digeride aslinda uzun yillardir bizle olan uefi yeni nesil sistem ve donanimlar icin

Normale çektiğimde açılıyor onda sıkıntı yok ama faceit girmek istiyorum onun için açmam gerekiyor
Normale al ki yardım edebileyim geri açacaksın zaten sadece dediğimi yap faceite girmek için valoranta girmek için gerekli bende biliyorum

Sen ikisini de acarak birbirleriyle cakismasini sagliyorsun, CSM kapali UEFI acik oalrak ayarla, secure boot'u ac sonra secure boot type custom yap oyle dene olmadi tekrar standart yap.

Geri