Türk Telekom'da fiber ne zaman aktif olur?

Reaksiyon skoru
17
İyi günler arkadaşlar. 31 Temmuz tarihinde nihayet fiber kutusunun takılması ile birlikte binamdaki fiber dönüşümü komple bitti. Altyapımın Türk Telekomun sitesinde "Fiber" olarak gözükmesi kaldı. Türk Telekom birçok ISS'in sitesinde bizim bulunduğumuz bina kutu takılmadan önce fiber olarak düşmüştü fotoğrafları eke koydum. Sizce kaç güne artık aktif olur altyapı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-13 142204.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-13 142204.webp
    54.8 KB · Hit: 103
  • Ekran görüntüsü 2025-07-13 142502.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-13 142502.webp
    32.9 KB · Hit: 102
  • Ekran görüntüsü 2025-07-13 195448.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-13 195448.webp
    59.2 KB · Hit: 93
  • Ekran görüntüsü 2025-07-15 174431.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-15 174431.webp
    47.6 KB · Hit: 102
İyi günler arkadaşlar. 31 Temmuz tarihinde nihayet fiber kutusunun takılması ile birlikte binamdaki fiber dönüşümü komple bitti. Altyapımın Türk Telekomun sitesinde "Fiber" olarak gözükmesi kaldı. Türk Telekom birçok ISS'in sitesinde bizim bulunduğumuz bina kutu takılmadan önce fiber olarak düşmüştü fotoğrafları eke koydum. Sizce kaç güne artık aktif olur altyapı?
Yoğunluğa bağlı kısa süredede aktif olur uzun süredede

1 3 ayı buluyor konudaki fiber aktifleşme konularına bakarsan

Hocam niye o kadar uzun sürsünki sonuçta altyapı ile ilgili bir işlem kalmadı sadece sistemlerine fiber olarak geçirecekler
Sadece 3K onların cevabını biliyor Kendileri Keyifleri Kahyaları :D değişiyor daha önce konu açan birkaç arkadaş vardı gelen adamlardan 1 3 ay içerisinde aktif olur diyenler olmuştu onlara dayanarak söyledim belki senin ki 1 3 hafta sürer bunu bilemeyiz

Hocam bize gelen ve o kutuyu takan ekip önümüzdeki pazartesiye kadar fibere kavuşursunuz dedi ama bana biraz inandırıcı gelmemişti bu yüzden sordum 2 ila 3 ay biraz canımı sıktı
O kadar erken dedilerse senin aktivasyon bölge kaynaklı önceliklidir bu iyi bir şey sıkma canını

Bizde 1 ay sürmüştü yaklaşık. Uzun sürebiliyor. Hızlı da olabilir ama şans tamamen.

5-15 gün içinde hallediyorlar genelde kardom bizde 6 günde yaptılardı kardom

Geri