Netspeed .Şuan turknet 500. TL.oduyorum 75 Mps. Ve farklı bı operatöre geçmek istiyorum net speet ve milleni.com baktım 100 mod 320 TL hangisine gecmeliyim altyapı 60 mps
Yıllık Ödeyebiliyosan Türknette Kal Derim Sonra Netspeed Yaparsın .Şuan turknet 500. TL.oduyorum 75 Mps. Ve farklı bı operatöre geçmek istiyorum net speet ve milleni.com baktım 100 mod 320 TL hangisine gecmeliyim altyapı 60 mps
İkisininde kullandım.Şuan turknet 500. TL.oduyorum 75 Mps. Ve farklı bı operatöre geçmek istiyorum net speet ve milleni.com baktım 100 mod 320 TL hangisine gecmeliyim altyapı 60 mps
Hocam 2 senedir turknet den bıktım fazla ödemektenNetspeed .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yıllık Ödeyebiliyosan Türknette Kal Derim Sonra Netspeed Yaparsın .
Türk Telekom mu ?düşman kıçına![]()
Yıllık Ödeme Yapabilirsen Yap Yapamazdan Netspeed Geç Dedim Hocam .Hocam 2 senedir turknet den bıktım fazla ödemekten
evet .Türk Telekom mu ?
En Uygun hangisiyse ona gececez artıkİkisininde kullandım.
Netspeed sıkıntısızdı.
Bunlar dışında alternatif ararsan bı TT un kendi kampanyalarına bak
Yıllık ödeme var ama fiyatı 30 TL düşürüyor mantıklı gelmedi banaYıllık Ödeme Yapabilirsen Yap Yapamazdan Netspeed Geç Dedim Hocam .
evet .
Ne gibi sıkıntısı varmı çoğu sağlayıcı onun altyapısını kullanıyor zatenYıllık Ödeme Yapabilirsen Yap Yapamazdan Netspeed Geç Dedim Hocam .
evet .
altyapı olarak iyi ama internet sağlayıcı olarak kötü .Ne gibi sıkıntısı varmı çoğu sağlayıcı onun altyapısını kullanıyor zaten
tt bulşama çok fahiş fiyatlar kablonet paketlerine bir bak istersen ben kullanmıştım çok memnun kalmıştımİkisininde kullandım.
Netspeed sıkıntısızdı.
Bunlar dışında alternatif ararsan bı TT un kendi kampanyalarına bak
O Yüzden Yıllık İyidirNetpeed 3 ay 330 sonrasında 630 TL mis bana pahalı geldi ama bu sene Türk net ne yapacak onu bilmiyorum bilen varmı zamlı fiystlsr ne kadar olacak
Netpeed de yıllık vermiyor ki tahutsuz diyorO Yüzden Yıllık İyidir![]()
Türknet'e Son Bir Şans Ver Diyorum Sonra Değiştir Ben Öyle Yapacağım .Netpeed de yıllık vermiyor ki tahutsuz diyor