BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Reaksiyon skoru
7
Merhaba lütfen bana yardım edin çok kötü bir durumun içine düştüm.

MSI B550 GAMİNG PLUS

İlk olarak usb belleğimi rufus üzerinden formatladım FAT 32 Ve MRB olarak ayarladım daha sonra içine anakartımın en son sürümünü attım MSI.ROM olarak ayarladım ve sistemi kapattım daha sonra USB belleği sistemin Flash Bios Usb Portuna taktım ve “Flash Bios Button” butonuna 1 kere tıkladım daha sonra ekran gelmedi sonra arkadan bilgisayarın fişini çektim geri taktım tekrardan usb takılı bir şekilde Flash Bios Button butonuna tıkladım ve Ekran Hiç gelmiyor ama sistem çalışıyor Anakartımın Özelliği Olam “Ez Debug Led” ışıklarındada fotoğrafdaki gibi CPU yazan ışık yanıyor.

Ekler

• IMG_2374.webp
    IMG_2374.webp
    330.3 KB · Hit: 187

MSI B550 GAMİNG PLUS

İlk olarak usb belleğimi rufus üzerinden formatladım FAT 32 Ve MRB olarak ayarladım daha sonra içine anakartımın en son sürümünü attım MSI.ROM olarak ayarladım ve sistemi kapattım daha sonra USB belleği sistemin Flash Bios Usb Portuna taktım ve “Flash Bios Button” butonuna 1 kere tıkladım daha sonra ekran gelmedi sonra arkadan bilgisayarın fişini çektim geri taktım tekrardan usb takılı bir şekilde Flash Bios Button butonuna tıkladım ve Ekran Hiç gelmiyor ama sistem çalışıyor Anakartımın Özelliği Olam “Ez Debug Led” ışıklarındada fotoğrafdaki gibi CPU yazan ışık yanıyor.
"arkadan bilgisayarın fişini çektim geri taktım tekrardan usb takılı bir şekilde Flash Bios Button butonuna tıkladım" direkt bilgisayara benzin dök sonrada ateşe atsaydın ya niye uğraşıyorsun

"arkadan bilgisayarın fişini çektim geri taktım tekrardan usb takılı bir şekilde Flash Bios Button butonuna tıkladım" direkt bilgisayara benzin dök sonrada ateşe atsaydın ya niye uğraşıyorsun
Yapma lütfen yapma nolur bana yardım et çok kötü bi durumdayım babam beni dövücek nolur yardım et bana lütfen abi

MSI bios flashı bilmiyorum asus olsaydı yardımcı olabilirdim diğerleri sana yardım edecektir tabi yardım edilebilir bir haldeyse

Flash Bios Düğmesi varsa kurtarılsın

Bios pilini çıkar, 10 saniye sonra geri tak. Bi de cmos bios olayı var. Anakartına kibar davran. Dikkatli uygula, detayları YouTube'da bulabilirsin. Bir iki pine metal bir alet değdirerek yapılıyor. Pin eğilmesin. Basit şeyler. Yardımı olabilir diye düşünüyorum.

Flash Bios Düğmesi varsa kurtarılsın
Abi var valla var nolur bana yardım et abi lütfen yalvarıyorum sana yardım et vallahi çok kötü duruma düştüm nolur yardım et abi var flash bios buttonum nolur abi yardım et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Girdiğin İşi Yarım Bırakma .
two green frogs are standing next to each other and one is pointing at the back of the other frog .
Abi nolur bana yardım et lütfen yalvarıyorum sana vallahi
Bittim bunu açamassam abi nolur yardım et flash bios butonum var nolur yardım et abi

MSI B550 GAMİNG PLUS

Biosu Sıfırladın Mı Hiç ?

Geri