igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,792
daha ucuza geliyoLa olum adam niye 3 hafta beklesin sırf aynalı diye öneriyorsun demi aynalı tahir

daha ucuza geliyoLa olum adam niye 3 hafta beklesin sırf aynalı diye öneriyorsun demi aynalı tahir
3 4 hafta sırf fan mı beklesin adam aynalı tahir sen al senin başka şansın yok adamın vardaha ucuza geliyoaliyom bende şimdi 3 tane reverse olani hem thermalright cfm si az temudakilere gore gerci kagit ustunde oyle gozukuyo belki aynilardir
aliyom aliyom adimiz cikti aynali diye unutmazsin artik bunu KDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZ3 4 hafta sırf fan mı beklesin adam aynalı tahir sen al senin başka şansın yok adamın var![]()
2 haftada geliyo heralde yav oyle deme3 4 hafta sırf fan mı beklesin adam aynalı tahir sen al senin başka şansın yok adamın var![]()
Değiş lan adını Aynalı igito yap en azından etiket atabileyim asgokskaogkspoagkosgapkosgapkogsakopga @Aynalı igitoaliyom aliyom adimiz cikti aynali diye unutmazsin artik bunu KDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZ
KDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZDeğiş lan adını Aynalı igito yap en azından etiket atabileyim asgokskaogkspoagkosgapkosgapkogsakopga @Aynalı igito
Yapacaksın uleeen flslsjsksnamsmsam valla seni her yere Aynalı igito diye etiketlemezsem neyim flsodpsjsksjsjsKDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZ
yooookk
bildirimi gelmezki KDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZYapacaksın uleeen flslsjsksnamsmsam valla seni her yere Aynalı igito diye etiketlemezsem neyim flsodpsjsksjsjs
Normalinin de gelmiyor ki fşwkdlsks Aynalı @İgitobildirimi gelmezki KDKDJSJXSJJZJSJDJSNZJSJXUSHZHSJDHDHXHZ
Sen dedin bildirim gelmiyor kendim bakınca görüyorum diye ne bilim Aynalı İgito gklğspkfdldkdkogelmis iste
bu sefer etiket atmışsın hayretSen dedin bildirim gelmiyor kendim bakınca görüyorum diye ne bilim Aynalı İgito gklğspkfdldkdko
Arada etiket tutuyobu sefer etiket atmışsın hayretbu arada aldım ben fanları
![]()