- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,017
Sendeki daha iyi, ama uçuk bir fark olmaz.Almayı düşündüğüm
Elimdeki fandan performanslı mı bu fanlar
Sendeki daha iyi, ama uçuk bir fark olmaz.Almayı düşündüğüm
Elimdeki fandan performanslı mı bu fanlar
Sadece üste alirimSendeki daha iyi, ama uçuk bir fark olmaz.
6 adet lazımsa wireless set daha mantıklı oluyor fiyat açısından.Hocam ilk versiyon derken şunu mu al diyorsunuz ?
![]()
Lian Li UNI FAN SL INFINITY 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN3B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
LIAN LI UNI FAN SL-INFINITY REVERSE 120mm RGB Siyah Kasa Fanı (G99.12RSLIN1B.00) - incehesap.com
Aslında ben de bunlardan almayı düşünüyordum ilk başta. Fakat şöyle bir durum var. Bana 6 adet reverse fan , 1 adet de egzoz için düz fan lazım. Bu fanların reverse olanları 3 lü paket halinde satılmıyor. Haliyle de 6 reverse fanı ve 1 adet egzoz fanı yani totalde 7 adet fanı tekli şekilde almam gerekiyor. Durum böyle olunca da 3 lü paket olarak almadığım için fan kontrolcü olmayacak elimde. O işi nasıl çözecem hocam ?
wireless olanların 3'erlisinden 2 set alırsam 11 milyar yapıyor. Wireless olmayanlardan 6 adet tekli alırsam 9 milyar yapıyor. Wireless pahalı her türlü hocam6 adet lazımsa wireless set daha mantıklı oluyor fiyat açısından.
wireless olanların 3'erlisinden 2 set alırsam 11 milyar yapıyor. Wireless olmayanlardan 6 adet tekli alırsam 9 milyar yapıyor. Wireless pahalı her türlü hocamBu arada wireless almayacam sanırım. Normal olandan tekli alacam 7 tane. Bu 7 fan için önerebileceğiniz fan hub var mı ?
TL model fanların cfm değeri daha iyi bu arada sanırım ama o fanlar sadece reverse galibaHocam ilk versiyon derken şunu mu al diyorsunuz ?
![]()
Lian Li UNI FAN SL INFINITY 3x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN3B.00) - incehesap.com
![]()
LIAN LI UNI FAN SL-INFINITY REVERSE 120mm RGB Siyah Kasa Fanı (G99.12RSLIN1B.00) - incehesap.com
Aslında ben de bunlardan almayı düşünüyordum ilk başta. Fakat şöyle bir durum var. Bana 6 adet reverse fan , 1 adet de egzoz için düz fan lazım. Bu fanların reverse olanları 3 lü paket halinde satılmıyor. Haliyle de 6 reverse fanı ve 1 adet egzoz fanı yani totalde 7 adet fanı tekli şekilde almam gerekiyor. Durum böyle olunca da 3 lü paket olarak almadığım için fan kontrolcü olmayacak elimde. O işi nasıl çözecem hocam ?
Yok yok şimdi düşündüm de doğru diyon hocam. Fan hub da alırsam wireless fanlarla aynı fiyata geliyor. Ne bk yesem bilemedim ki. ne yapayim senceLian Li UNI HUB SL-INF Controller, L-Connect 3 - Siyah Renk
RGB and fan controller for UNI FAN SL-INF ARGB by Lian Li, compatible with L-Connect 3 software, for controlling up to 16 fans, including cable set for individual fanswww.jumbum.com.tr
Fan hub fiyatı bu kadar olmasa önericektim debu fan hubları özel her modele Lian Li'de universal hub yok.
reverse olmadığı için alt kısma intake koydum 3 tane ters. Arka çıtaları da o kadar büyük değildi aldığım modellerin. Gözüken karşı kısma egzoz koydum güzel dursun diye bir de arkaya 2 tane egzoz vardı. Kasa gayet güzel hava akışına sahipti. Altta olduğu için gözükmüyordu fanlar o kadar zaten.Termalright fanlar reverse değil hocam çirkin durur diyorlar. Siz hangi modeli aldınız ki
Elinize sağlık çok güzel duruyorreverse olmadığı için alt kısma intake koydum 3 tane ters. Arka çıtaları da o kadar büyük değildi aldığım modellerin. Gözüken karşı kısma egzoz koydum güzel dursun diye bir de arkaya 2 tane egzoz vardı. Kasa gayet güzel hava akışına sahipti. Altta olduğu için gözükmüyordu fanlar o kadar zaten.
TL-C12 gibi bir modeldi ama tam modelini unuttum. Gaming gen üzerinden satılıyordu 3'lü seti indirimde 800₺ idi.
Alıntıyı görüntüle
Wireless setten başka çaren yok gibi. İndirim beklersin.Yok yok şimdi düşündüm de doğru diyon hocam. Fan hub da alırsam wireless fanlarla aynı fiyata geliyor. Ne bk yesem bilemedim ki. ne yapayim sence
en mantıklısını almışın kürdan lazım mıreverse olmadığı için alt kısma intake koydum 3 tane ters. Arka çıtaları da o kadar büyük değildi aldığım modellerin. Gözüken karşı kısma egzoz koydum güzel dursun diye bir de arkaya 2 tane egzoz vardı. Kasa gayet güzel hava akışına sahipti. Altta olduğu için gözükmüyordu fanlar o kadar zaten.
TL-C12 gibi bir modeldi ama tam modelini unuttum. Gaming gen üzerinden satılıyordu 3'lü seti indirimde 800₺ idi.
Alıntıyı görüntüle
anlamadımen mantıklısını almışın kürdan lazım mı![]()