Yardım Lianli Fanlara 13 bin TL verilir mi ?

Neden Wireless almak istiyorsunuz ki?
Hocam o fanların wireless olmayanları da neredeyse aynı fiyat. 5 milyar falan. Lianli pahalı yani kısaca :D Şu termalright olanların tanesi 400 TL. ondan 7 tane alasım var fakat reverse değil. Çirkin durur mu onu düşünüyorum şuan

Yani kimine göre çirkin ben çirkin diye takmicam ters mesela üste 3 ve yana 2 adet egsoz yapcam onları geriye kalan yan ve alt kısma reverse bakcam cuma günü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa marka model ne alt sanırım Max 2 adet alır çünkü
Enermax sttaryfort sf70

Hocam o fanların wireless olmayanları da neredeyse aynı fiyat. 5 milyar falan. Lianli pahalı yani kısaca :D Şu termalright olanların tanesi 400 TL. ondan 7 tane alasım var fakat reverse değil. Çirkin durur mu onu düşünüyorum şuan
Akvaryum kasa için reverse fan lazım, düz fanı çevirirsen çok kötü görünüyor.

Lian Li fanları çok iyi çok güzel gözükebilir ancak şu videoyu izledikten sonra lian li fanlara bakış açım değişti.
Her şeyi eksiksiz yapsan bile yazılımından dolayı sıkıntı yaşıyorsun. Sadece topladıktan 1-2 ay içinde zevk alacağın ve bir daha kurcalamak istemeyeceğin rgb için gereksiz pahalı.

Bu kasa değil bunun compact halini arkadaşa aldırdım ve içine 3'lü 3 adet fan seti toplam 9 tane fan alıp 8 tanesini taktık. Taktığımız fanlar thermalright idi. Hatta kalan fanı da kule tipi soğutmanın fanlarından birine taktık ziyan da olmadı. Kesinlikle çok güzel duruyor öneririm.

Şöyle diyeyim fiyat olarak aklında kalsın, fanın asıl ederi 999-1200 arası taş çatlasa. 3'lü paket olanlarda sadece usb hub geliyor.

Tek bir usb hub ile hepsini kontrol edebiliyorsun ve bence Wireless alma. Yazılımı hiç stabil değil Wireless için. Ben ilk versiyonunu kullanıyorum ve aşırı rahat.
Akvaryum kasa için reverse fan lazım, düz fanı çevirirsen çok kötü görünüyor.
Bence genel olarak her fanda öyle de kompakt kasalarda neresi gözüktüğü çok önemli olmadığından istediğin şekilde kullanıyorsun. Hatta bazen reverse fanların performansı normal versiyona göre daha düşük olabiliyor fan bıçağı yapısından dolayı.

İndirimlerde ilk versiyonunu yakalarsın İncehesap asıl fiyatına düşürüyor Cuma günleri.

Lian Li fanları çok iyi çok güzel gözükebilir ancak şu videoyu izledikten sonra lian li fanlara bakış açım değişti.
Her şeyi eksiksiz yapsan bile yazılımından dolayı sıkıntı yaşıyorsun. Sadece topladıktan 1-2 ay içinde zevk alacağın ve bir daha kurcalamak istemeyeceğin rgb için gereksiz pahalı.

Bu kasa değil bunun compact halini arkadaşa aldırdım ve içine 3'lü 3 adet fan seti toplam 9 tane fan alıp 8 tanesini taktık. Taktığımız fanlar thermalright idi. Hatta kalan fanı da kule tipi soğutmanın fanlarından birine taktık ziyan da olmadı. Kesinlikle çok güzel duruyor öneririm.
Termalright fanlar reverse değil hocam çirkin durur diyorlar. Siz hangi modeli aldınız ki

sağlam İş görür fanların tanesi 700-800tl bundan fazlası argb ve marka, takıntı fantazisine giriyor. mantık aranmaz kısacası seviyorsan alırsın sevdiğin için para harcamış olursun.

İndirimlerde ilk versiyonunu yakalarsın İncehesap asıl fiyatına düşürüyor Cuma günleri.
Hocam ilk versiyon derken şunu mu al diyorsunuz ?

Aslında ben de bunlardan almayı düşünüyordum ilk başta. Fakat şöyle bir durum var. Bana 6 adet reverse fan , 1 adet de egzoz için düz fan lazım. Bu fanların reverse olanları 3 lü paket halinde satılmıyor. Haliyle de 6 reverse fanı ve 1 adet egzoz fanı yani totalde 7 adet fanı tekli şekilde almam gerekiyor. Durum böyle olunca da 3 lü paket olarak almadığım için fan kontrolcü olmayacak elimde. O işi nasıl çözecem hocam ?

Ekler

• 17544738236941637929321459939963.webp
    17544738236941637929321459939963.webp
    386.4 KB · Hit: 16
Geri