BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Şimdi rufusdan MRB YAPTIM ön yükşemeyi ne yapayım ön yüklenebilri değil mi yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yokki elimde olsa
en kötü yarın bulabilirsen usb 2.0 max 8 gb bir flashla da dene hocam ( aynı şekilde yine rufusla biçimlendir önce flash belleği ) rufusla da olmazsa ama olur umarım.

Son düzenleme:
evet önyüklenebilir olmasın.
Neden adamın bilgisayarıyla oynuyorsun ?

+bios güncellemek gibi riskli bir hamleyi yapıp bios güncellenirken prizden çekmek akıl kârı değil dayağı haketmişsin sen
Bilgisayar benim ama güncellemek istedim anakartı çünkü çok eskiydi

en kötü yarın bulabilirsen usb 2.0 max 8 gb bir flashla da dene hocam rufusla da olmazsa ama olur umarım.
Şimdi rufusdan MRB yaptım ön yüklenebilir değil yaptım ayırma birimi boyutunu ne yapayım

en kötü yarın bulabilirsen usb 2.0 max 8 gb bir flashla da dene hocam rufusla da olmazsa ama olur umarım.
@Dabanca1818 olmaz ise bi lokma döktür .

bios atarken bildiğim tüm duaları okuyorum (Sübhaneke) psu fişini çekmek iyi cesaret

Son düzenleme:
Zaten biostan atmamasını hiç anlamadım direk biostan atılabiliyor tuş işine girmese böyle bir sorun da yaşamazdı sağlık olsun yav umarım halleder
Abi vallaha YouTube daki ilk videoya girdim oda böyle yaptı bende ilk drfa denediğim için ve tam bilgi
Olmadığı için ama benim bunu çözmem lazım servise götürme gibi bir durum yapamam çok kötüyüm ya

Zaten biostan atmamasını hiç anlamadım direk biostan atılabiliyor tuş işine girmese böyle bir sorun da yaşamazdı sağlık olsun yav umarım halleder
aslında yine sorun yaşamazdı bekleseydi

Abi vallaha YouTube daki ilk videoya girdim oda böyle yaptı bende ilk drfa denediğim için ve tam bilgi
Olmadığı için ama benim bunu çözmem lazım servise götürme gibi bir durum yapamam çok kötüyüm ya
Dediğim gibi aklıma gelen ve msi'ın da söylediği daha düşük sürüm usb bellekleri denemek eğer olmuyorsa muhtemelen bir çözüm bulamayız çünkü anakarta gömülü bir sistem bios.

Anakartında "BIOS Flashback" denen meret varsa düzeltebileceğin iş.
Var ama nasıl düzeltebileceğim şuan olmuyor tekrar tekrar deniyoeum şimdi usb değiştiricem

Dediğim gibi aklıma gelen ve msi'ın da söylediği daha düşük sürüm usb bellekleri denemek eğer olmuyorsa muhtemelen bir çözüm bulamayız çünkü anakarta gömülü bir sistem bios.
Abi 3.74 gb usb var onla olurmu?

Geri