BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Var ama nasıl düzeltebileceğim şuan olmuyor tekrar tekrar deniyoeum şimdi usb değiştiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi 3.74 gb usb var onla olurmu?

Abi buldum valla buldum 3.74gb usb buldum
Güzel şimdi daha önce yaptığın gibi mbr non bootable hale getir rufusla sonra içindekileri sil msi.rom dosyasını at pcye tak flashbelleği flashbios tuşuna bas 10 15 dakika sonra kendine gelmesi lazım. Çünkü flashbios genelde bozulmuş biosları da kurtarabiliyor. Fakat sabırsız olma flashbellek muhtemelen çok eski biraz zaman tanı.

Güzel şimdi daha önce yaptığın gibi mbr non bootable hale getir rufusla sonra içindekileri sil msi.rom dosyasını at flashbios tuşuna bas 10 15 dakika sonra kendine gelmesi lazım. Çünkü flashbios genelde bozulmuş biosları da kurtarabiliyor. Fakat sabırsız olma flashbellek muhtemelen çok eski biraz zaman tanı.
Ama 2022 nin biosunu yüklüyorum abi chat gptnin önerdiği sürüm birde usb yi psunun kablosunu şalterini çıkardıktan sormamı çıkarayım

Ama 2022 nin biosunu yüklüyorum abi chat gptnin önerdiği sürüm birde usb yi psunun kablosunu şalterini çıkardıktan sormamı çıkarayım
Hiç bir önemi yok 2022 değil günceli kur eskinin üstüne yazması lazım chatgpt ye öyle konularda aldırış etmene gerek yok. Pcnin güç kablosu takılı olması lazım zaten çıkarmak için neden kablosunu çıkaracaksın. Dediğim belleği hazırladıktan sonra usbyi flashbios yuvasına tak pcnin fişi takılı ve kapalı konumdayken (psu nun şalteri elbette açık) flashbiosa bas bekle ışık sönene kadar.

Son düzenleme:
Hiç bir önemi yok 2022 değil günceli kur eskinin üstüne yazması lazım chatgpt ye öyle konularda aldırış etmene gerek yok. Pcnin güç kablosu takılı olması lazım zaten çıkarmak için neden kablosunu çıkaracaksın
Tamam günceli kurucam 4gb lık usb şuan MRB FAT32 ve ön yüklenebilir değil ayrıca kasada ekran kartı ram ve m2 ssd söktüm

İyiki bi chatgpt çıktı ya ona soracağınız hemen.
Beta olmayan son sürümü kur geç, aşamaları attım oradan bak, basit bişey zaten kurtarırsın.

İyiki bi chatgpt çıktı ya ona soracağınız hemen.
Beta olmayan son sürümü kur geç, aşamaları attım oradan bak, basit bişey zaten kurtarırsın.
Abi millet onu önerdi diye sordum bende güvenmiyorum normaldede şuan 4gb lık usb ye son sürüm bios kuruyorum beta olmayan onla deniycem

Geri