LegendaryCrazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 430
5060 Ti olabilirdi ama 1080P de işini görür.fps oyunları ağırlıklı oynuyacağım ama bu bütçede daha iyi sistem çıkardı diyorsunuz yani
5060 Ti olabilirdi ama 1080P de işini görür.fps oyunları ağırlıklı oynuyacağım ama bu bütçede daha iyi sistem çıkardı diyorsunuz yani
İade etsen bile ailenin sana incehesap gaming gecesinden pc alacağına şüpheliyim bilmiyorum vatandan alışveriş yapan birisi değilim adeta haterlarıyımbunu iade etme şansım felan var mı
8 GB kart ölüdür5060 Ti olabilirdi ama 1080P de işini görür.
kargoda felan sistemlere bişey oluyor mu internetten alırsakİade etsen bile ailenin sana incehesap gaming gecesinden pc alacağına şüpheliyim bilmiyorum vatandan alışveriş yapan birisi değilim adeta haterlarıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 GB kart ölüdür
İnternetten alırım ve indirim kovalayarak beklerim diyorsan iade deneyebilirsin ama hazır pc iade edilmiyor diye biliyorum. Çünkü "sizin için özel hazırlanmış ürün"fps oyunları ağırlıklı oynuyacağım ama bu bütçede daha iyi sistem çıkardı diyorsunuz yani
Olmuyor şimdiye kadar 5 bilgisayar aldım her biri farklı confige sahipti hiçte bir şey olmadı kargoda sıkıntı olursa temperli camlı kasa alırsan kırılırsa onu değiştirtebilirsin ama hazır sistemler sana özel olduğu için iade edilemezkargoda felan sistemlere bişey oluyor mu internetten alırsak
ailemi nasıl ikna edebilirim internetten almaya pekiİnternetten alırım ve indirim kovalayarak beklerim diyorsan iade deneyebilirsin ama hazır pc iade edilmiyor diye biliyorum. Çünkü "sizin için özel hazırlanmış ürün"
O senin ikna yeteneğine kalmış ama aldığın sistem monitör dahil şekilde tuzlu bir kazık üzülerek söylüyorum ama gerçekten fuhuşailemi nasıl ikna edebilirim internetten almaya peki
iade edilmiyorsa yapıcak bişey yok o zaman bununla idare edicemAyrıca sana 3 kutu şeklinde geliyor zaten genelde ya 2 ya 3 kutu şeklinde gönderir incehesap
KASA : içinde ekran kartı ve soğutucu takılı olmayacak şekilde
KUTU : içinde tüm parçaların kutuları ve ekran kartı ek olarak varsa harici soğutucunun kendisi
Şeklinde gelir ekran kartını sen takarsın ki ekran kartı kırılmasın içinde pini yamultmasın
İnternetten alınan hazır sistemler iade edilmiyor vatan için bir şey söylemedim beniade edilmiyorsa yapıcak bişey yok o zaman bununla idare edicem
şubeye gidip iade etmek istediğimizi söylesek alırlar mıİnternetten alınan hazır sistemler iade edilmiyor vatan için bir şey söylemedim ben
bi sebep lazım mışubeye gidip iade etmek istediğimizi söylesek alırlar mı
Bunu bana sormak oldukça garip ama bu durumdaki insanların yanına bilgisayardan anlayan bir abi alıp, ailelerini öyle ikna ettiklerini biliyorum.ailemi nasıl ikna edebilirim internetten almaya peki
Söylediğim gibi vatanla ilgili bilgim tam olarak 0 onlardan hiçbir şey almamaya özen gösteriyorum alacaksam da iade ile uğraştırmayacak şeyler alıyorum bu yüzden bu konuda net bir şey söyleyemem direkt arayıp sorabilirsinşubeye gidip iade etmek istediğimizi söylesek alırlar mı
bi sebep lazım mı
Yetersiz fps deşubeye gidip iade etmek istediğimizi söylesek alırlar mı
bi sebep lazım mı