Ryzen 5 7600x rtx 5060 sistem aldım

İade etsen bile ailenin sana incehesap gaming gecesinden pc alacağına şüpheliyim bilmiyorum vatandan alışveriş yapan birisi değilim adeta haterlarıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 GB kart ölüdür
kargoda felan sistemlere bişey oluyor mu internetten alırsak

fps oyunları ağırlıklı oynuyacağım ama bu bütçede daha iyi sistem çıkardı diyorsunuz yani
İnternetten alırım ve indirim kovalayarak beklerim diyorsan iade deneyebilirsin ama hazır pc iade edilmiyor diye biliyorum. Çünkü "sizin için özel hazırlanmış ürün"

kargoda felan sistemlere bişey oluyor mu internetten alırsak
Olmuyor şimdiye kadar 5 bilgisayar aldım her biri farklı confige sahipti hiçte bir şey olmadı kargoda sıkıntı olursa temperli camlı kasa alırsan kırılırsa onu değiştirtebilirsin ama hazır sistemler sana özel olduğu için iade edilemez

Ayrıca sana 3 kutu şeklinde geliyor zaten genelde ya 2 ya 3 kutu şeklinde gönderir incehesap
KASA : içinde ekran kartı ve soğutucu takılı olmayacak şekilde
KUTU : içinde tüm parçaların kutuları ve ekran kartı ek olarak varsa harici soğutucunun kendisi
Şeklinde gelir ekran kartını sen takarsın ki ekran kartı kırılmasın içinde pini yamultmasın

ailemi nasıl ikna edebilirim internetten almaya peki
O senin ikna yeteneğine kalmış ama aldığın sistem monitör dahil şekilde tuzlu bir kazık üzülerek söylüyorum ama gerçekten fuhuş

Ayrıca sana 3 kutu şeklinde geliyor zaten genelde ya 2 ya 3 kutu şeklinde gönderir incehesap
KASA : içinde ekran kartı ve soğutucu takılı olmayacak şekilde
KUTU : içinde tüm parçaların kutuları ve ekran kartı ek olarak varsa harici soğutucunun kendisi
Şeklinde gelir ekran kartını sen takarsın ki ekran kartı kırılmasın içinde pini yamultmasın
iade edilmiyorsa yapıcak bişey yok o zaman bununla idare edicem

ailemi nasıl ikna edebilirim internetten almaya peki
Bunu bana sormak oldukça garip ama bu durumdaki insanların yanına bilgisayardan anlayan bir abi alıp, ailelerini öyle ikna ettiklerini biliyorum.

şubeye gidip iade etmek istediğimizi söylesek alırlar mı

bi sebep lazım mı
Söylediğim gibi vatanla ilgili bilgim tam olarak 0 onlardan hiçbir şey almamaya özen gösteriyorum alacaksam da iade ile uğraştırmayacak şeyler alıyorum bu yüzden bu konuda net bir şey söyleyemem direkt arayıp sorabilirsin
1754177671275.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,997
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri