Ryzen 5 7600x rtx 5060 sistem aldım

:D Vatan ve güzel kazıkları vol bilmem kaç 7500f ile 7600x arasında aman aman bir fark yok birisinin boost ve temel clock hızları fazla ve 105w o kadar zaten ısınma sebebi de gereksiz 105w oluşu umarım çok sevgili ailen 7600x üstüne kule tipi düzgün bir soğutucu almıştır yoksa o işlemci throttle olacağı için performansını düşürecek ve alttaki farkların gram anlamı kalmayacak 5060 8 gbda adam akıllı işini görmeyecek sebebi sondaki videoda
Alıntıyı görüntüle
işimi görür mü peki bu sistem

:D Vatan ve güzel kazıkları vol bilmem kaç 7500f ile 7600x arasında aman aman bir fark yok birisinin boost ve temel clock hızları fazla ve 105w o kadar zaten ısınma sebebi de gereksiz 105w oluşu umarım çok sevgili ailen 7600x üstüne kule tipi düzgün bir soğutucu almıştır yoksa o işlemci throttle olacağı için performansını düşürecek ve alttaki farkların gram anlamı kalmayacak 5060 8 gbda adam akıllı işini görmeyecek sebebi sondaki videoda
Alıntıyı görüntüle
Vatandan çok ekstrem bir olay olmadığı sürece kazık yemeden mal alamazsın zaten hocam.Arkadaşın hevesini kaçırma iyi almışsın de geç :Ddd

• Beğen
Reaksiyonlar: Nor0
vatan bilgisayardan ryzen 5 7600x rtx 5060 sistem aldım 1tb ssd ve 16gb ram vardı anakartı unuttum fakat sistem 36 bin tl tuttu.birde monitör aldım 27 inç 180hz 1ms ips panel toplam 44bin tl tuttu sizce pahalı mı daha iyi sistem toplanır mıydı
gecmiş olsun bro..

işimi görür mü peki bu sistem
Tamamen sistemden beklentinize göre değişir. Örneğin sistem FPS oyunlarını high 180 üstü oynatsın diyorsanız uzun ca bir süre işinizi görücektir ama ben 1080p MX ayarlarda hikayeli oyun atayım derseniz ozaman ki FPS değerlerinde hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz

Tamamen sistemden beklentinize göre değişir. Örneğin sistem FPS oyunlarını high 180 üstü oynatsın diyorsanız uzun ca bir süre işinizi görücektir ama ben 1080p MX ayarlarda hikayeli oyun atayım derseniz ozaman ki FPS değerlerinde hayal kırıklığına uğraya bilirsiniz
Tam olarak vereceğim cevabı vermiş işini tam olarak bu kadar görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan çok ekstrem bir olay olmadığı sürece kazık yemeden mal alamazsın zaten hocam.Arkadaşın hevesini kaçırma iyi almışsın de geç :Ddd
Aldıktan sonra konu açıyorlar ya kafayı yiyorum ne kadar zor lan almadan önce açmak vatandan bile olsa webden satılan pcyi söyleriz gidince bunu al diye :D illa kazık yiyecekler illa kötü ürün alacaklar sonra konu açıyorlar bunu aldım nasıl gerçi geçen motorla kaza yaptım belim ağrıyor doktora gitmeli miyim diye konu açtılar gittikçe cahilleşiyor Türk milleti

1-) Her şeyi gptye sorma
2-) Her şeyi forumlarda konu açarak sorma

Zeka akıyo akıyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Nor0
fps oyunları ağırlıklı oynuyacağım ama bu bütçede daha iyi sistem çıkardı diyorsunuz yani
Senin ailen ile çıkmazdı çünkü indirim kovalayıp parça kovalayıp tek tek dizmen gerekiyor bütçen kısıtlı 44k harcamışsın ama fps ağırlıklı oyunlarda biiçimsu götürür sistem almışsın ekran kartı ağırlıklı tüm oyunlarda o sistem DA'nında dediği gibi ölü yatırım

Tam olarak vereceğim cevabı vermiş işini tam olarak bu kadar görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıktan sonra konu açıyorlar ya kafayı yiyorum ne kadar zor lan almadan önce açmak vatandan bile olsa webden satılan pcyi söyleriz gidince bunu al diye :D illa kazık yiyecekler illa kötü ürün alacaklar sonra konu açıyorlar bunu aldım nasıl gerçi geçen motorla kaza yaptım belim ağrıyor doktora gitmeli miyim diye konu açtılar gittikçe cahilleşiyor Türk milleti

1-) Her şeyi gptye sorma
2-) Her şeyi forumlarda konu açarak sorma

Zeka akıyo akıyo
almadan önce konu açmıştım zatende nvidia vs amd kapışması yaptılar konuda

Ben 53Kya 5070li dizdim parça parça toplayıp 44e çıkan 50ye de çıkardı en azından düzgün dizerdin bence :)

almadan önce konu açmıştım zatende nvidia vs amd kapışması yaptılar konuda
Görmedim görsem emin ol yanıt atardım ailen yüzünden yapabileceğin bir şey yok internete güvenmeleri gerekiyordu ayrıca parça kovalayamasan bile gaming gecesi gibi indirimleri takip etsen yine düzgün bir sistem alırdın 9060xt 16 gb sistemler düşüyor 40kya 7 8e 2k monitörde kapatırdın yanına mis gibi olurdu ki emin ol 7500f 9060xt 16gb sistem aldım nasıl diye konu açsan şuradaki mesajların birisi bile gelmezdi AMA 40K ile alırsan tabi :D

Geri