borsakaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Bütçe
- 1299
Öncelikle kablosuz olarakta kullanabilmem lazım mekanik RGB olucak şekilde beyaz öncelik siyah kullanmam setup beyaz bütçem en Max 1800 önerilerinizi bekliyorum
aula f75ler vardı sarı sitede alabilirsin parolapara kullanmadıysan onunla 1400 civarına geliyorÖncelikle kablosuz olarakta kullanabilmem lazım mekanik RGB olucak şekilde beyaz öncelik siyah kullanmam setup beyaz bütçem en Max 1800 önerilerinizi bekliyorum
aula f75ler vardı sarı sitede alabilirsin parolapara kullanmadıysan onunla 1400 civarına geliyor
k530 proyu beğenmiyorum hem kartını hemde modellemesinilink varmı ben aula f87 ve redragon k530 pronun beyaz versiyonlarının arasında kaldım
ikinci el almam yak530 proyu beğenmiyorum hem kartını hemde modellemesini
istediğin bütçede kablosuz klavye arıyorsan daha çok ararsın hocamikinci el almam ya
extra olarak beyaz tasarım keycaps klavyeler genelde daha pahalı benimde sistemim beyaz bende aula f75 aldım beyaz yeniistediğin bütçede kablosuz klavye arıyorsan daha çok ararsın hocam
2000e kadar cıkarım sizin attıgınızın arızalı cıkmayacagı ne malum veya kronikistediğin bütçede kablosuz klavye arıyorsan daha çok ararsın hocam
0 aldığınız ürün içinde bu geçerli umarım farkındasınızdır ve 2000e kadar çıkmanız bir şey ifade etmiyor kablosuz bandı 2500 3000 civarında şuanda maalesef ülkemizde2000e kadar cıkarım sizin attıgınızın arızalı cıkmayacagı ne malum veya kronik
en azından iade edebilirim0 aldığınız ürün içinde bu geçerli umarım farkındasınızdır ve 2000e kadar çıkmanız bir şey ifade etmiyor kablosuz bandı 2500 3000 civarında şuanda maalesef ülkemizde
iade süreci sancılı ve param güvende de size 2 gün hizmet sağlıyor ürünü kontrol edip onay vermeniz için direk ücret alıcıya gitmiyoren azından iade edebilirim
iade süreci sancılı ve param güvende de size 2 gün hizmet sağlıyor ürünü kontrol edip onay vermeniz için direk ücret alıcıya gitmiyor
0 olarak tek muadil ürün bu var ben tasarımını ve içindeki kartını beğenmiyorum
Redragon K530 Draconic%60 Kompakt RGB Kablosuz, 5.0 Bluetooth Oyun Klavyesi Kahverengi Anahtarlı ve 16,8 Milyon RGB Aydınlatma : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Redragon K530 Draconic%60 Kompakt RGB Kablosuz, 5.0 Bluetooth Oyun Klavyesi Kahverengi Anahtarlı ve 16,8 Milyon RGB Aydınlatma : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
bu klavye çok çok daha iyisi reddragonuniade süreci sancılı ve param güvende de size 2 gün hizmet sağlıyor ürünü kontrol edip onay vermeniz için direk ücret alıcıya gitmiyor
Redragon K530 Draconic%60 Kompakt RGB Kablosuz, 5.0 Bluetooth Oyun Klavyesi Kahverengi Anahtarlı ve 16,8 Milyon RGB Aydınlatma : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Redragon K530 Draconic%60 Kompakt RGB Kablosuz, 5.0 Bluetooth Oyun Klavyesi Kahverengi Anahtarlı ve 16,8 Milyon RGB Aydınlatma : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya forumdan bu arkadaştan alabilirsin
siyah olmaz.iade süreci sancılı ve param güvende de size 2 gün hizmet sağlıyor ürünü kontrol edip onay vermeniz için direk ücret alıcıya gitmiyor
Redragon K530 Draconic%60 Kompakt RGB Kablosuz, 5.0 Bluetooth Oyun Klavyesi Kahverengi Anahtarlı ve 16,8 Milyon RGB Aydınlatma : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu klavye çok çok daha iyisi reddragonun
redragon daha mantıkjlı geldi aula f75e göre şuaniade süreci sancılı ve param güvende de size 2 gün hizmet sağlıyor ürünü kontrol edip onay vermeniz için direk ücret alıcıya gitmiyor
bu klavye çok çok daha iyisi reddragonun
tercih sizin hocam ben yardımcı oluyorum daha iyi ürün biri özellik açısındansiyah olmaz.
r
redragon daha mantıkjlı geldi aula f75e göre şuan