Merhaba arkadaslar Pesin fiyatina 6 taksitli 50 k bandinda pc.ariyorumda varmi site bilenn yapan.
Kendi 20ay garantili sistemi mi şirketten kredi kartı çekerek satıyorum ilgilenirsen istanbuldayım dmden tel atarsınMerhaba arkadaslar Pesin fiyatina 6 taksitli 50 k bandinda pc.ariyorumda varmi site bilenn yapan.
Kart önemli deil önemli olan taksit olmasıKendi 20ay garantili sistemi mi şirketten kredi kartı çekerek satıyorum ilgilenirsen istanbuldayım dmden tel atarsın
Merhaba arkadaslar Pesin fiyatina 6 taksitli 50 k bandinda pc.ariyorumda varmi site bilenn yapan.
Arkadaşın imzadaki sistemi ise sakın almaKendi 20ay garantili sistemi mi şirketten kredi kartı çekerek satıyorum ilgilenirsen istanbuldayım dmden tel atarsın
Hangi sistem hocamArkadaşın imzadaki sistemi ise sakın alma
Hangi sistem hocam
12ye kadar böleriz.Kart önemli deil önemli olan taksit olması
Nesi varmış hocam sistemin? Forumdaki arkadaşlarla topladık cıncık gibi sistemArkadaşın imzadaki sistemi ise sakın alma
60kya rx 9070 xt 7500f + 2k monitör alınır sende rx 6600 var cıncık gibi12ye kadar böleriz.
Nesi varmış hocam sistemin? Forumdaki arkadaşlarla topladık cıncık gibi sistem
Ben 60kya mı satıyorum?60kya rx 9070 xt 7500f + 2k monitör alınır sende rx 6600 var cıncık gibi
Peşin fiyata vade farkı diye bir şey yoktur arkadaşın 50k 9takside alacağı sistemlerin ederleri en fazla 35-40binBen 60kya mı satıyorum?
35kya veriyorum
Yine kazık. RX 6600 sistem satıyorsun.Ben 60kya mı satıyorum?
35kya veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peşin fiyata vade farkı diye bir şey yoktur arkadaşın 50k 9takside alacağı sistemlerin ederleri en fazla 35-40bin
35e alacak kerize şimdiden geçmiş olsun.Ben 60kya mı satıyorum?
35kya veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peşin fiyata vade farkı diye bir şey yoktur arkadaşın 50k 9takside alacağı sistemlerin ederleri en fazla 35-40bin