RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
481
The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
şeylerinin büzüşmesi, yazın sarkması detaylarından daha önemli değil mi?

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
rDr der susarız bazen 🐴 😅

Dostum RDR 2 gibi bir oyun bir daha gelmeyecek haberin olsun. Bu söylediğimi 20 yıl sonra daha iyi anlayacaksın.

oyunun sevilen tarafı da grafikleri ve o dediğin ufak tefek detaylar zaten yoksa rdr öyle 1000 2000 saat gömülecek bir oyun değil en fazla 150 200 saat oynar bırakırsın yani oyunun hikayesini bitirdikten sonra saatlerce at sürmenin bir mantığı yok😂

Kişiye göre değişiyor tabii oyun zevki. Kimine göre en iyi oyun RDR2 iken kimine göre Transformice. RDR2 sadece hikayesi ile değil mekanik, oynanış, karakter anlatımı ve kişiyi hikayeye bağlama konusunda kesinlikle kendini kanıtlamış bir yapım. Ben ki çoğu akrabamın ölümünde gözyaşı dökmezken ağlamıştım.

En iyi oyun Metro Exodus
2. Metro Last Light
3. Metro 2033

Rdr 2 oynayan kişneyen at zaten oyunda at sürme var onu anladık da metal gear solid 5 phantom pain de var zaten ve oyun eski rdr yeni gibi eklemiş

Ben aldıktan 2 sene sonra oynamak için giriş yapayım dedim. Aktivasyon hatası falan verdi. Eklentisiz ne varsa uyguladım, işe yaramadı. Sonra kaldırdım oyunu. Rockstar Games, 4 tane oyun için kendi platformunu kurmuş. İşte bunlar hep bir taraflarının kaldırılması neticesinde oluyor.

oyunun sevilen tarafı da grafikleri ve o dediğin ufak tefek detaylar zaten yoksa rdr öyle 1000 2000 saat gömülecek bir oyun değil en fazla 150 200 saat oynar bırakırsın yani oyunun hikayesini bitirdikten sonra saatlerce at sürmenin bir mantığı yok😂
En doğru mantık GOW kaç saat oynanabilir , TLOU veya Witcher. bir yerden sonra hepsini bırakırsın. Online değilse bir noktada sıkılacaksın zaten.

Geri