RDR 2 En iyi oyun mu cidden ?

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
şeylerinin büzüşmesi, yazın sarkması detaylarından daha önemli değil mi?
Evet en iyisi Rdr2

Ben aldıktan 2 sene sonra oynamak için giriş yapayım dedim. Aktivasyon hatası falan verdi. Eklentisiz ne varsa uyguladım, işe yaramadı. Sonra kaldırdım oyunu. Rockstar Games, 4 tane oyun için kendi platformunu kurmuş. İşte bunlar hep bir taraflarının kaldırılması neticesinde oluyor.
Dünyada bir yeri kalkmasını hak eden tek firma onlar zaten :)

hala aynı terane ya isteyen istediğini sevsin niye sevdiğini açıklamak zorunda bile değil,şu sırf marjinallik olsun diye bunu seviyorlar diyenler de ayrı komik

Galiba metro seviyorsun
Ben Anna'yı seviyorum
1754241141990.webp

1754241152551.webp

1754241160686.webp

1754241171018.webp

Asıl komik olan en iyi oyun yarışmasında Rdr 2 nin portal gibi bir oyuna elenmesiydi..
bence bu komik değil hocam çünkü o video çok ciddi bir video değil izledikce anlamissinizdir.. ki o insanlar belli aralıklarla en iyi oyun tartışması yapıp videolarının başında bile diyorlar kuyu kazma, işgüzarlik olacaktır diye, oluyor da x kişisinin oyunu elendi diye y kişisine karşı oluyor.

The last of us ve God of war gibi baş yapıtlar dururken bir insan niye Rdr 2 hayranı olur anlamıyorum.Oyun resmen at sürme similatörü
ve kovboy alacak verecek meselesi çatışma atışma üzerine kurulu.Detay konusunda hiç bir oyun Rdr 2 ile kapışamaz hak veriyorum ama
oyunu oynarken gow ve tlou gibi şok edici bir sahne bir heycan merak ve ilerleyicilik sunmuyor.Ki bu bence Arthurun güneşe bakınca göz bebeğinin küçülmesi,kışın atların
şeylerinin büzüşmesi, yazın sarkması detaylarından daha önemli değil mi?
cok hantal kontrollerı var oyunun o akıcılıgı cok hıssetmıorsun ama hıkayesı muthıs kurgulanmıs yazılmıs ve o hıkayeyı sen yasıormussun gıbı ama witcher 3 tercıh edılebılır daha ucuza saglam oyun

God of War da balta atma simülasyonu o zaman, ya da Elden Ring de adam kesme simülasyonu?
Saçma konuşmuşsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri