Arkadaşlar steam ile ilgili bi sorum var yardim

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
338
arkadaşlar 2 ay önce buyuk bi hata yaptim kardeşim rust al rust al dedi aldim şimdi 7-24 oynuyor ben oyuna giremiyorum arkadaşlarla cs giricez giremiyorum aile paylaşimini da desteklemiyor rust bu rust u başka bi steam hesabina ekleyebilirmiyim lütfen yardım artık

Bu kadar masum yardım konusu görmedim daha.
dalga geççekler yazmasin lütfen kardeşim sabah 7 de uyanıyor gece 2 ye kadar sadece rust a.. başka oyunada girmiyor ben giremiyorum busefer de keşke başka hesaba alsaydım

dalga geççekler yazmasin lütfen kardeşim sabah 7 de uyanıyor gece 2 ye kadar sadece rust a.. başka oyunada girmiyor ben giremiyorum busefer de keşke başka hesaba alsaydım
Kimsenin yazmamasına ayrı üzüldüm, bana karşı hislerinize ayrı.

arkadaşlar 2 ay önce buyuk bi hata yaptim kardeşim rust al rust al dedi aldim şimdi 7-24 oynuyor ben oyuna giremiyorum arkadaşlarla cs giricez giremiyorum aile paylaşimini da desteklemiyor rust bu rust u başka bi steam hesabina ekleyebilirmiyim lütfen yardım artık
hesapları tamamen ayırma vakti gelmiş de geçmiş gibi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
CS bedava değil mi zaten yan hesap aç oradan gir kardeşin Rust oynuyorsa :)

CS bedava değil mi zaten yan hesap aç oradan gir kardeşin Rust oynuyorsa :)
cs bedava da örnek verdim mesela benim orda başka oyunlarim da var en kötu aile açicam bitane ama şuan bi ailedeyim ordan 13. cuma geliyo bilmiyorum valla napcam

Rust ucuz değil seveni de çok onu da anlamadım. Mobile çıkacakmış, almak istiyordum bu yüzden vazgeçtim.
arada bi 10 dolara düşüyor mecbur yapicam yani gidicek bi 400-500 ama başka bişey yok yani

Geri