Telefonum aynı şu durumda kaldı

Reaksiyon skoru
26
OPPO reno 5 lite telefonum denize düştüğkten sonra dokunmatiğin üst kısmı çalışmamaya başladı(yukardaki panelin olduğu kısım sadece) ve ekrana aniden gelen bildirime tıklamam sonucunda telefon süper güç tasarıuffu moduna geçti aynı şu şekil
1754250681181.webp
telefon ekranını pc ye yansıtıp birkaç şeyi pc den yönetecektim ancak onu yapmak içinde ayarlara girmem lazım süper güç tasaruffu modunda da ayarlar yok ne yapacağım bilmiyorum

Telefoncuya götür bi bozulma olmuş tabii ki nasıl başarıyosunuz bu arada denize düşürmeyi

OPPO reno 5 lite telefonum denize düştüğkten sonra dokunmatiğin üst kısmı çalışmamaya başladı(yukardaki panelin olduğu kısım sadece) ve ekrana aniden gelen bildirime tıklamam sonucunda telefon süper güç tasarıuffu moduna geçti aynı şu şekilAlıntıyı görüntüle telefon ekranını pc ye yansıtıp birkaç şeyi pc den yönetecektim ancak onu yapmak içinde ayarlara girmem lazım süper güç tasaruffu modunda da ayarlar yok ne yapacağım bilmiyorum
Mouse bağla telefona OTG kablosuyla.

OPPO reno 5 lite telefonum denize düştüğkten sonra dokunmatiğin üst kısmı çalışmamaya başladı(yukardaki panelin olduğu kısım sadece) ve ekrana aniden gelen bildirime tıklamam sonucunda telefon süper güç tasarıuffu moduna geçti aynı şu şekilAlıntıyı görüntüle telefon ekranını pc ye yansıtıp birkaç şeyi pc den yönetecektim ancak onu yapmak içinde ayarlara girmem lazım süper güç tasaruffu modunda da ayarlar yok ne yapacağım bilmiyorum
Tek el moduna almayı dene bu sayede yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,740
Üyeler
191,157
Son üye
MinistryOfAgriCulture
Geri