LAST OF US 2 AKICILIK PROBLEMİ

Kemowee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar;

Last Of Us 2 oyununu 2k monitörde oynamaya çalışınca FPS 70-80 lerde geziyor olsa bile akıcılık problemi yaşıyorum. Sürekli bir FPS drop varmış gibi hissiyat veriyor. Aynı ayarlarda oyunu 1080P monitöre aldığımda ise hiçbir sorun yok çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Monitörlerin her ikisi de 240 Hz. FG falan açık ayarlarda. Sizce sebebi ne olabilir? 1080P monitöre aldığımda ise FPS im 110-120 civarlarına çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar;

Last Of Us 2 oyununu 2k monitörde oynamaya çalışınca FPS 70-80 lerde geziyor olsa bile akıcılık problemi yaşıyorum. Sürekli bir FPS drop varmış gibi hissiyat veriyor. Aynı ayarlarda oyunu 1080P monitöre aldığımda ise hiçbir sorun yok çok akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Monitörlerin her ikisi de 240 Hz. FG falan açık ayarlarda. Sizce sebebi ne olabilir? 1080P monitöre aldığımda ise FPS im 110-120 civarlarına çıkıyor.
2 k da oynayıp fg yi kapayıp öyle bir dene

Merhaba arkadaşlar;

Sistem nedir hocam ?

Hocam 2k seçiyorum FG kapatmayı denemedim yalnız akşam eve geçince deneyeceğim teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzamdaki sistem güncel hocam
Yukarda arkadaşın dediği gibi fg kapat dlss normal açık kalabilir istersen yine sorun devam ederse onuda kapat fps düşecektir ama daha akıcı hisettirebilir

Yukarda arkadaşın dediği gibi fg kapat dlss normal açık kalabilir istersen yine sorun devam ederse onuda kapat fps düşecektir ama daha akıcı hisettirebilir
Tamam kral en kötü ihtimal ayarları biraz daha aşağı çekerim orta-yüksek karışıktı ayarlar demek ki ekran kartı yeterince güçlü bir kart değil full yüksekte oynamaya

Tamam kral en kötü ihtimal ayarları biraz daha aşağı çekerim orta-yüksek karışıktı ayarlar demek ki ekran kartı yeterince güçlü bir kart değil full yüksekte oynamaya
Aslında güçlü bi kart ama ultra yüksek arası çek bi ayar bazı ayarlar oyuna doğrudan etki etmiyor bakarak deneterek düşür

Aslında güçlü bi kart ama ultra yüksek arası çek bi ayar bazı ayarlar oyuna doğrudan etki etmiyor bakarak deneterek düşür
Aynen öyle yapıcam kral çok teşekkür ederim dönüşlerin için. Akşam bunları bir deneyeyim de FG falan kapatayım oyun ne hale gelicek bi göreyim

Tabi hocam unutmazsanız burayıda güncelleyebilirsiniz sorun cözülürse haberdar oluruz
Tabii ki hocam istediğim kıvama getirebilirsem yazarım neleri değiştirdiğimi. Sorunun çözülüp çözülmediğini vs.

Arkadaşlar herkese tekrardan merhaba. Oyunun tüm ayarları yüksek'te ve 80-110 arası FPS alıyorum. Akıcılıkla ilgili problem sadece AMD FSR özelliğini açtığım için oluyormuş. O özelliği ayarlarda görüntü kısmında kapalı hale getirdim ve jilet gibi oldu oyun. Monitörde film izler gibi oyun oynuyorum anlık olarak bilgilendirmek istedim herkesi belki başka başına gelen arkadaşlar da buradan faydalanır. İyi forumlar iyi geceler herkese :)

Geri