Ben şahsen instadan günah bile almamMerhabalar instagramda görmüş olduğumu bir parfüm sayfası vardı adı davi luxury parfum bu sayfadan sizce alınır mı? baya bi alıcısı var güvenmedim alan varmı? Alan varsa bilgilendirirseniz Sevinirim.
Valla reis alan 2 3 arkadaşa sordum memnunlar yazdım valla bilemiyorumkardom ben almam ama kapıda ödeme varsa alırım (aldım ya yani). Yok kapıda ödeme falan yapamıyoruz diyorsa benim gözümde net dolandırıcıdır yani. Ayriyeten de kaliteli parfüm arıyorsan ricardo veron parfümlerini öneririm kardom kalite akar yani.
Shopier den satıyokardom ben almam ama kapıda ödeme varsa alırım (aldım ya yani). Yok kapıda ödeme falan yapamıyoruz diyorsa benim gözümde net dolandırıcıdır yani. Ayriyeten de kaliteli parfüm arıyorsan ricardo veron parfümlerini öneririm kardom kalite akar yani.
kardom sana kalmışValla reis alan 2 3 arkadaşa sordum memnunlar yazdım valla bilemiyorum
kapıda ödeme yoksa dediğim gibi kardom ben almam %90Shopier den satıyo
anladığım kadarıyla sana güven vermiş kardom al gitsin ne diyeyimAdamın izmirdede mağazası var
kardom baktım ondan emin olamadım zaten yorumlar falan çok az ve ref göremedim adam akıllı ref olsa eyw da ref yok adamlardaValla hocam çok kararsız kaldım siz baktinizmi instagram sayfasına
Ref var hocam story lerde öne çıkanlardakardom baktım ondan emin olamadım zaten yorumlar falan çok az ve ref göremedim adam akıllı ref olsa eyw da ref yok adamlarda
Yanlış hesabımı baktınızkardom baktım ondan emin olamadım zaten yorumlar falan çok az ve ref göremedim adam akıllı ref olsa eyw da ref yok adamlarda