Frigo Eargasm
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
GRATIS depoda çalışıyorum, cumadan cumaya aynı indirimleri yapmaya devam ediyorlar...

Fiyatları konusunda ne düşünüyorsun peki ?GRATIS depoda çalışıyorum, cumadan cumaya aynı indirimleri yapmaya devam ediyorlar...
Size şunu diyeyim her hafta cuma-pazar aralığında yapılan %70 indirimle bile deli gibi para kazanıyorlar. Her cuma 30-40 bin sipariş düşüyor sisteme. Kısaca %70i geçtim en pahalı kozmetik üründe bile %80 indirimde kâr ediyor ise fahiş fiyatlandırmayı siz düşünün.Fiyatları konusunda ne düşünüyorsun peki ?
Ne para çeviriyorlar vay be. Bu arada inan 30-40 bin siparişi paketleyen kişileri düşününce baya bi içim daraldı. Kolaylıklar dilerim.Size şunu diyeyim her hafta cuma-pazar aralığında yapılan %70 indirimle bile deli gibi para kazanıyorlar. Her cuma 30-40 bin sipariş düşüyor sisteme. Kısaca %70i geçtim en pahalı kozmetik üründe bile %80 indirimde kâr ediyor ise fahiş fiyatlandırmayı siz düşünün.
30-40 bin ne beSize şunu diyeyim her hafta cuma-pazar aralığında yapılan %70 indirimle bile deli gibi para kazanıyorlar. Her cuma 30-40 bin sipariş düşüyor sisteme. Kısaca %70i geçtim en pahalı kozmetik üründe bile %80 indirimde kâr ediyor ise fahiş fiyatlandırmayı siz düşünün.
Gratisten mouse falan toplama sistem dizecek bir arkadaş vardı işine yarar
Bendede aynı sipariş düşmedi halaÖdedim siparişim yok oldu nası düzelticem?
Benimde 20 dakika oldu40 dakikadir musteri huzmetlerine baglanmaya calisiyorum. Valla durduk yere is aldik basimiza
Bağlanınca kaçıncı dakikada bağlandı yazabilir misin kral40 dakikadir musteri huzmetlerine baglanmaya calisiyorum. Valla durduk yere is aldik basimiza
Baglanmadi kiBenimde 20 dakika oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bağlanınca kaçıncı dakikada bağlandı yazabilir misin kral
 )) vazgeçtim  ben
)) vazgeçtim  benİnternetten verdiğiniz siparişleri 30-45 kadın paketliyor.Ne para çeviriyorlar vay be. Bu arada inan 30-40 bin siparişi paketleyen kişileri düşününce baya bi içim daraldı. Kolaylıklar dilerim.
Serbest piyasaHepsini bitirmişsiniz çar çöp kalmış hep ne aç gözlü insanlar var al 1-2 tane geç 10-20 tane al almanın ne mantığı var.