5070 ti ve arctic liquid freezer ii 360 için kasa önerir misiniz

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
bütçem en fazla 8000 tl (fanlarla birlikte)
bütçeyi esnetip lian li o11 vision compact + 4 tane lian li fanı almaya değer mi
değmezse hangi kasayı önerirsiniz

bütçeyi esnetip lian li o11 vision compact + 4 tane lian li fanı almaya değer mi
Kasa güzel de fan ben almazdım.TL-M12-S bakabilirsiniz görünüş olarak benziyor ve kaliteli.En son 9070 xt ile 5070 ti arasındaydınız neden 5070 ti seçtiniz?

lancool 216 tavsiye ederim.
siyahı stokta yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa güzel de fan ben almazdım.TL-M12-S bakabilirsiniz görünüş olarak benziyor ve kaliteli.En son 9070 xt ile 5070 ti arasındaydınız neden 5070 ti seçtiniz?
9070 xtde donma falan yaşayanlar olunca pek riske atmak istemedim bu kadar para veriyorum 6-7 sene değiştirmeden götürmesi lazım bir de

gönlüm 9070 xt istiyor hala

siyahı stokta yokmuş

9070 xtde donma falan yaşayanlar olunca pek riske atmak istemedim bu kadar para veriyorum 6-7 sene değiştirmeden götürmesi lazım bir de

gönlüm 9070 xt istiyor hala
Şöyle söyleyeyim hocam,5070 Ti da da birçok driver sorunu var.Mesela bir ay önce çok kötü çalışan bir oyun,driver güncellemesiyle 5070 ti ın önüne geçti.Amd her güncellemede performansı arttırıyor.Nvidia da öyle ama onlar %2 iken amd %10.Crash yaşayan da var,crash ne kardeşim diyen de.Ne kullandığına göre o crashler.Mesela sık kullandığın şeylerde crash çok mu araştırmanı öneririm.Mesela modele göre de o crashler değişebiliyor.Ben en güvenlisi bulduğum için red devil aldım.Bunu ben de aldığım için desteklemiyorum,ben de senin gibi bir durumdaydım hatta daha beteri.10 kere falan fikir değiştirdim.

Dün bunu siparis ettim tavsiye ederim. 420mm ve tüm slotlarda 14cm fan desteği var.

Bu da eski kasam. Bu da güzeldir. Dikey sevene gider.

Ankara ici düşünürsen 10/9 kozmetik ucuza veririm. 9 aylik kasa. Yaparım bi güzellik.

5 fanla birlikte geliyor ve fanları mükemmel. kablolama mükemmel. hava akımı mükemmel.

MÜKEMMEL MÜKEMMEL MÜKEMMEL... :blobdance:

Biraz daha uyguna en az 217 kadar iyi bir model daha....
Tabii ki buda MÜKEMMEL

5 fanla birlikte geliyor ve fanları mükemmel. kablolama mükemmel. hava akımı mükemmel.

Tabii ki buda MÜKEMMEL

217 çok güzelmiş hava akışı o11 vision compacttan iyi midir bunun

Tabii ki buda MÜKEMMEL

arctic liquid freezer ii 360 sığar mı buna galiba radyatörü 38mmymiş toplamda fanla birlikte 58 falan yapıyor

Dün bunu siparis ettim tavsiye ederim. 420mm ve tüm slotlarda 14cm fan desteği var.

Bu da eski kasam. Bu da güzeldir. Dikey sevene gider.

Ankara ici düşünürsen 10/9 kozmetik ucuza veririm. 9 aylik kasa. Yaparım bi güzellik.
ankara çok uzak malesef

217 çok güzelmiş hava akışı o11 vision compacttan iyi midir bunun

arctic liquid freezer ii 360 sığar mı buna galiba radyatörü 38mmymiş toplamda fanla birlikte 58 falan yapıyor

Evet kıyaslanmaz bile hava akımı.
Fanlarının fiyatına harika bir kasa alıyorsunuz.
207'de çok iyidir.
Ben 217 alırken indirimdeydi yoksa 207 alacaktım. Aceleniz yoksa 217 bekleyin varsa 207'de çok iyi.

Geri