Kiz arkadasimin pcsi valorantta dusuk fps aliyor

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
İ5-1235U islemcisi var laptop islemcisi ama youtubede gordugumde 120 fpslere kadar cikan islemci kiz arkadasimin pcsinde 40 dan yuksri cikmiyor bi ayar mi yapmadi acaba bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?

İ5-1235U islemcisi var laptop islemcisi ama youtubede gordugumde 120 fpslere kadar cikan islemci kiz arkadasimin pcsinde 40 dan yuksri cikmiyor bi ayar mi yapmadi acaba bilen arkadaslar yardimci olabilir mi?
Sentetik testlere mi bakıyorsun öyle direkt işlemciyi yazıp mı baktın?

ekran kartı ne ? mümkünse tüm sistem özelliklerini atsanız iyi olur ve size kesinlikle şunu söyleyeyim. Sonunda u olan işlemciden uzak durun. Benim bir laptop vardı i7 7600u internete giriyorum fanlar o kadar hızlı dönüyor ki linux kullanıyordum bu arada windowsda daha fena

Sentetik testlere mi bakıyorsun öyle direkt işlemciyi yazıp mı baktın?
Direkt islemciyi yazip baktim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran akrtı ne ? mümkünse tüm sistem özelliklerinia tsanız iyi olur ve size kesinlikli şunu söyleyeyim. Sonunda u olan işlemciden uzak durun. Benim bir laptobum vardı i7 7600u internete giriyorum fanlar o kadar hızlı dönğyor ki linux kullanıyordum bu arada windowsda daha fena
Bi baktirayim reis ekran kartina yazicam

Direkt islemciyi yazip baktim

Bi baktirayim reis ekran kartina yazicam
dahili bir ekran kartı vardır buyuk ihtimal zaten sonunda u olan işlemciler guc tassarufu içindir oyun için degil günlük kullanıma uygundur

Muhtemelen drop asıl sıkıntıyı yapıyor olabilir. Çünkü o tarz işlemcilerin olduğu başka bilgisayarlar gördüm arkadaşlarıdma ve hepsi drop yiyordu sadece.
Ya buyuk ihtimal droptan cunku mouseyi dondururken takiliyo yani bende goruyorum bide adami goruyor 5 saniye sonra ates etmeye basliyor komik bi goruntu cikiyor ortaya

dusmanima bile demem bu lafi ukala herif

laptopun modeli tam yazar misiniz hocam
Acer markasiydi ama modelini hatiralmiyorum

Ya buyuk ihtimal droptan cunku mouseyi dondururken takiliyo yani bende goruyorum bide adami goruyor 5 saniye sonra ates etmeye basliyor komik bi goruntu cikiyor ortaya

Acer markasiydi ama modelini hatiralmiyorum
Hocam muhtemelen laptop günlük kullanım için yapılmış bir laptoptur harici ekran kartı falan da olmayabilir normal gibi yani

Geri