Bu ekran kartı alınır mı?

İkinci el msi 1050ti arayışındayım. Şöyle bir kart denk geldi, güvenlik etiketi açılmış mı ve alınır mı durumu nasıl tam anlamıyorum yardımcı olur musunuz? Satacak arkadaş yeni sistem topladığı için bu ekran kartını çalışır şekilde test edip video atamadığını söyledi. Sahibinden param güvende ile satıyor.
Alıntıyı görüntüle
fiyat ne knk elimde kapalı 1050 ti var konuşalım yakınsa

2k gibi ortalama hocam. Ama şu tek vidanın farklı olması kafamı iyice kurcaladı.
knk 2k çok be benimkini almasan bile manisada gtx 1050 ti var asusun kırmızı olan kartı kutusu var açılmamış oda 1600 diyor bende 1900 düşünüyorum armora benziyor benim ki

fiyat ne knk elimde kapalı 1050 ti var konuşalım yakınsa
Sizdeki kartın arkasını atabilir misiniz vidalar aynı mı yoksa fabrika çıkışlı mı öyle karşılaştıralım. Yoksa konuştuğum kişi bana temiz diye itelemeye mi çalışıyor anlamak istiyorum

Sizdeki kartın arkasını atabilir misiniz vidalar aynı mı yoksa fabrika çıkışlı mı öyle karşılaştıralım. Yoksa konuştuğum kişi bana temiz diye itelemeye mi çalışıyor anlamak istiyorum
knk hangi vidalar benim ki gaming x değil

2k gibi ortalama hocam. Ama şu tek vidanın farklı olması kafamı iyice kurcaladı.
O vida farklı değil üzerinde güvenlik etiketinin parçası var.

Ek olarak 2K gibi fiyatlara RX 580 gibi çok daha güçlü kartlara bakardım şahsen, 1050Ti baya zayıf kalıyor o fiyat bandında.

knk 2k çok be benimkini almasan bile manisada gtx 1050 ti var asusun kırmızı olan kartı kutusu var açılmamış oda 1600 diyor bende 1900 düşünüyorum armora benziyor benim ki
Elinizdeki kart ne durumda? Marka modeli nedir,nasıl kullanıldı tüm detayları iletir misiniz?
O vida farklı değil üzerinde güvenlik etiketinin parçası var.

Ek olarak 2K gibi fiyatlara RX 580 gibi çok daha güçlü kartlara bakardım şahsen, 1050Ti baya zayıf kalıyor o fiyat bandında.
Amd kullanmak istemiyorum, çünkü şu an kullandığım kartta amd ve kartı çok ağır kullanmadığım halde durduk yere pcyi kilitliyor. Yazılım sorunundan ötürü bulaşmak istemiyorum

2k çok fazla gtx 1650/1650s bakılabilir 3kya kadar çıkabilirseniz 1070 ve üzeri bakılabilir yine

2k çok fazla gtx 1650/1650s bakılabilir 3kya kadar çıkabilirseniz 1070 ve üzeri bakılabilir yine
En fazla 2k hocam. Peki bu 1650 ve 1650s 1050ti dan daha mı iyidir? Kronik sorunu falan var mıdır? i3 9100f işlemcili pcye takacağım

Güvenlik etiketi o hocam
Termal bakımı yapıldığı için etiketi yırtılmış ve ben de onu beyaz vida sandım :D Sağol hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1650S çok daha iyidir. Ya da 1060 6GB bak Nvidia olsun diyorsan.
2kya 1050tiyi zor buluyorum hocam. 1650lere,1650slere ve 1060 lara da baktım değil 2k, 3kya bile zor bulunuyor. Kaldı ki bütçem 2k

Elinizdeki kart ne durumda? Marka modeli nedir,nasıl kullanıldı tüm detayları iletir misiniz?

Amd kullanmak istemiyorum, çünkü şu an kullandığım kartta amd ve kartı çok ağır kullanmadığım halde durduk yere pcyi kilitliyor. Yazılım sorunundan ötürü bulaşmak istemiyorum
Eve geçiyim atarım

Geri