Nostaji İçerikli Konu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aynen moruq sonradan düzgü nadam olmadıklarını anladım şuan dışarıya bile çıkmam eskiden köpeği idik
Harbiden. Ben misket oynamaya çıkardım orda beni dolandırıyorlarmış meğersem. İşte şuan hiç kimse düzgün değil oyüzden arkadaşsız kaldım :D

Kuzenimle First Blood oynayıp, maç sonrası çıkan mük silahlar sonrası gelen sevinme, süper cephanelik açtıktan sonra gelen bıçağa,bombaya sövmeler....

"Biraz geçmişe gidip keyiflenelim" yazıyorsun, 2015 yılı dolar kurunu ekliyorsun. Ayıp bee...
O zamanda Abdullah abi en iyi powerboost psulu sistemi toplamış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuzenimle First Blood oynayıp, maç sonrası çıkan mük silahlar sonrası gelen sevinme, süper cephanelik açtıktan sonra gelen bıçağa,bombaya sövmeler....
o OYUNDA 40 50 Level Kasmıştım hey gidi hey

Minecraft Hunger Games'in piyasaya ambargo koyduğu zamanlar, minecraft pvp diye ayrı bir ortam ayrı bir kategori vardı resmen, kendine has teknikleri olan bi savaş dalı :')

13-15 zamanlarında aldığım laptopa su dökmem. su dökmeme rağmen fırın olması, eski laptopa 400 tane virüs yüklemem, reklam virüsü olduğu halde Mozilla'yı silmem.... (Aklıma geldikçe başka da yazarım :D)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,467
Üyeler
195,635
Son üye
Emirhanyllmz
Geri