mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 13,822
USB'ye oyun atcam diye USB'ye oyunun kısayolunu atıp eve gelince hüsrana uğramak XD
İntrosuda efsaneydi burak oyundanın eski introsuİsmeti severdim herhalde Burak Oyundanın elmas bulma taktiğini izlemeyen yoktur
Leaflook35 vardı Doğukanİntrosuda efsaneydi burak oyundanın eski introsu
malesef öyleO zamanlar Mc youtuberları skywars bedwars mod tanıtımı falan yapıyordu şimdi ise herobrine bebek rgyi kaçırdı....![]()
İsmetRG'nin hep Huahwiyle vs atmasını istiyodum, Huahwi en iyisi olarak görülüyodu ama bence İsmet daha iyiydi beRGcileride unutmayalım
ismet rgnin en çok survival games videolarını izlemişimdirİsmetRG'nin hep Huahwiyle vs atmasını istiyodum, Huahwi en iyisi olarak görülüyodu ama bence İsmet daha iyiydi be
Burak Oyunda'nın youtubenin Acun'u olduğu zamanlar, adam youtuberları toplayıp survivor yaptırmıştıWolftü hile, Huzuni vip 1.7.10, robocraftda heyecanlı o morlu kutunun açılışları, AKK ile 400kb a düşen int(galiba)
Bi ara leaflook doğukanla burak oyunda aynı eve taşınmıştı , sonra kavga edip ayrılmışlardıBurak Oyunda'nın youtubenin Acun'u olduğu zamanlar, adam youtuberları toplayıp survivor yaptırmıştı![]()
Onun kanalı fena battı youtubedeLeaflook35 vardı Doğukan